Kuva: All Over Press

Jada Pinkett Smith myönsi vihdoin: Suhde laulajakomistukseen on totta

13.07.2020 19:30 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

Jada Pinkett Smith oli suhteessa August Alsinan kanssa, kun hän ja Will Smith erosivat hetkellisesti noin neljä vuotta takaperin. Jada kuitenkin kiistää vielä huhut avoimesta suhteesta.

Uutisoimme aiemmin laulaja Augus Alsinan, 27, paljastuksesta, jonka mukaan näyttelijäpari Will, 51, ja Jada Pinkett Smithillä, 48, olisi avoin avioliitto. Alsina kertoi, että hän olisi ollut Jadan kanssa vuosia kestäneessä suhteessa Will Smithin siunauksella.

Jadan edustajat kommentoivat kohu-uutisen tullessa julki median edustajille, että väitös ei ole totta. Muita kommentteja pariskunnalta ei saatu liittyen avoimeen liittoon.

Nyt Jada on kuitenkin myöntänyt suhteen August Alsinaan Red Table Talk -ohjelmassa, missä hän keskustelee aviomiehensä kanssa brutaalin rehellisesti polttavista aiheista. Jaksossa Will ja Jada keskustelevat ajanjaksosta, kun he tutustuivat Augus Alsinaan ja jolloin he uskoivat avioliittonsa olleen ohitse.

- Meillä oli silloin suhteessamme todella vaikea ajanjakso, Jada aloittaa.

Will oli samaa mieltä, myöntäen, että oli saanut tarpeekseen vaimostaan. Pari oli päättänyt erota ja selvittää, mitkä asiat tekevät heidät onnellisiksi.

- Siinä hetkessä tuntui siltä, että suhteemme oli lopullisesti ohi, Will kommentoi.

Jada etsi itseään avioliiton ulkopuolella

Parin eropäätöksen jälkeen Jadan ystävyyssuhde Augustin kanssa muuttui.

- Kun aikaa kului, sotkeuduin erilaiseen suhteeseen Augustin kanssa. Se oli kyllä parisuhde. Minuun sattui todella paljon, olin todella rikki. Halusin vain tuntea oloni hyväksi. Siitä oli niin pitkä aika, kun tunsin oloni viimeksi hyväksi, Jada paljasti ohjelmassa.

Suhteen aikana Jada kertoo oppineensa itsestään erilaisia asioita. Hän kuitenkin korostaa kertomassaan vielä sitä, että kyseessä ei ollut avioliiton sisäinen järjestely, vaan suhde tapahtui parin avioliiton ulkopuolella. Myöhemmin Jada ja Will palasivat yhteen.

- Kun aloin tajuamaan tiettyjä asioita meidän suhteestamme, August pisti kaiken poikki eikä puhunut minulle enää. Se oli ymmärrettävää ja annoin sen olla. En ole puhunut hänelle sen jälkeen. On siis outoa, että nämä kaikki asiat tulevat esille nyt. Ne tapahtuivat niin kauan aikaa sitten.

Voit katsoa koko keskustelun alapuolelta.

Lue myös: Will Smith kommentoi tyttärensä kuukautisia asiattomasti, vaimo kertoo: "On mennyt liian pitkälle"

Kilpailut

Uusimmat