Kuva: All Over Press

Rose McGowanin hurjat syytökset Siskoni on noita -kollegasta: "Itkin joka kerta, kun sarjaa jatkettiin"

24.08.2020 17:15 - Senja Rapila

Alyssa Milano ei ole näyttelijäkollegansa suosiossa.

Näyttelijä Rose McGowan, 46, on kertonut brutaalin rehellisesti kokemuksistaan suosikkisarja Siskoni on noita -kuvauksissa. Hän jakoi kokemuksiaan omalla Twitter-tilillään närkästyttyään kollegansa Alyssa Milanon, 47, poliittisista twiiteistä.

Nahisteltuaan tovin poliittisista asioista, McGowan otti kovemmat aseet käyttöön. Hän syytti twiiteissään, että Milano olisi hyväksikäyttänyt #metoo -liikettä omien agendojensa ajamiseksi. Hän myös väittää, että Milano olisi ollut McGowanin tukena liikkeen aikana vain julkkisuuden vuoksi.

"Olit kateellinen minulle siitä, että toin esille raiskaajani", hän julistaa kovaäänisesti.

Eikä siinä vielä kaikki. McGowan toi twiiteissään esille myös kaksikon kokemukset Siskoni on noita -suosikkisarjan kuvauksissa. Hän paljastaa, että Milano tienasi kuvauksissa 211 000 euroa viikossa. Se ei kuitenkaan tuntunut riittävän näyttelijälle.

"Sait raivarin kuvaustiimin edessä huutaen, että he eivät maksa sinulle tarpeeksi, jotta tekisit tätä 'paskaa'. Vastenmielistä käytöstä päivittäin. Itkin joka kerta, kun sarjaa jatkettiin, koska teit kuvaussetistä helvetin myrkyllisen."

Siskoni on noita -sarjaa esitettiin vuosina 1998-2006. McGowan liittyi mukaan näyttelijäkaartiin neljännellä tuotantokaudella. Tuotantokausia on yhteensä kahdeksan.

Lue myös: Siskoni on noita -sarjan uusintaversio ei miellytä Shannen Dohertya - "Kaikki tekevät virheitä"

Lue myös: Drew Barrymore ei halunnut hittielokuvan pääroolia, vaan halusi hahmonsa kuolevan - mutta miksi?

Lähde: E! Online

Kilpailut

Uusimmat