Kuva: AOP

Sara Chafak avautuu kuvanmuokkauksesta Instagramissa - "Tiedän etten tarvitse filttereitä"

27.08.2020 12:15 - Iiro Myllymäki

Somevaikuttaja jakoi selfien ilman filttereitä.

Vuoden 2012 Miss Suomi ja somevaikuttaja Sara Chafak, 29, on julkaissut Instagramissa rehellisen päivityksen. Nainen kertoo kuvatekstissä, että ei ole muokannut jakamaansa kuvaa lainkaan, toisin kuin yleensä.

”Täs oon mä. Ilman kuvan editointia tai minkäänlaista filtteriä. Ja ei, en tarvitse kommentteja kuten ’paljon parempi ilman mitään’ tai että ’et tarvitse filttereitä’. Tiedän etten tarvitse, mutta pidän niistä ja tykkään editoida kuvia. Se on mielekästä puuhaa mulle”, Chafak kirjoittaa.

Kuvan pääset katsomaan alta tai tästä linkistä.

Samalla Sara Chafak selittää, millaisin motiivein ylipäätään sosiaalista mediaa käyttää. Hän kertoo tekevänsä sitä itseään eikä muita varten.

”Tää ig on mulle ikään kuin kuvapäiväkirja ja mun on kiva aina selailla silloin tällöin läpi, että mitä kaikkea sitä on tultu tehtyä tai milloin missäkin oltua. Muistakaa että teen tätä itselleni niin kuin varmasti jokaikinen meistä tekee itselleen tai ainakin pitäisi tehdä.”

Sara Chafak on hyvin seurattu somepersoona, sillä hänellä on Instagramissa yli 134 000 seuraajaa. Nainen yllätti keväällä suuren yleisön laulunlahjoillaan Masked Singer Suomi -ohjelmassa.

Lue myös: Sara Chafakin fanit Masked Singer -paljastuksesta: "Suuri vääryys"

Lue myös: Sara Chafak ihastui seksikkääseen trendipaitaan, eikä ole ainoa - poimimme julkkisten tyylinäytteet

Kilpailut

Uusimmat