Kuva: AOP

Bella Thorne ei myynytkään alastonkuvia - ensin suuttuivat fanit, sitten sisällöntuottajat

31.08.2020 11:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Thorne pahoitteli asiaa Twitter-sivullaan.

Uutisoimme viime viikolla, että näyttelijä Bella Thorne, 22, on liittynyt OnlyFans-palveluun. Kyseessä on sivusto, jonka kautta fanit voivat nähdä kuvia vaikuttajista - maksua vastaan. Monet ovatkin myyneet sivuston kautta muun muassa alastonkuvia.

Thorne ehti tienata palvelun kautta yli 2 miljoonaa dollaria, eli noin 1,7 miljoonaa euroa, mutta nyt sekä ostajat että sisällöntuottajat ovat suuttuneet näyttelijälle.

Useat kuvista maksaneet väittävät, että Thorne oli luvannut alastonkuvia, mutta hänellä olikin ollut niissä alusvaatteet päällään. Sivuston sisällöntuottajat taas raivostuivat siitä, että Thornen massiivisten tienistien takia OnlyFans päätti laittaa kuville kattohinnan sekä pidemmän maksuajan.

Thorne pahoitteli asiaa Twitter-sivullaan.

"Halusin vain tuoda sivustolle huomiota ja tuhota sitä "häpeäleimaa", joita seksityöläiset kokevat. Olen usein laittanut oman urani likoon sen takia, että voisin tuoda sanomaa siitä, että seksityöläisetkin tekevät töitä"

"Olen julkisuuden henkilö ja minulla on mahollisuus auttaa muita. Tämän prosessin aikana kuitenkin satutin teitä ja olen siitä todella pahoillani"

Lopuksi Thorne myös lupasi jutella asiasta sivuston käyttäjien kanssa sekä antaa sisällöntuottajille ilmaista mainostilaa.

Lue myös: Bella Thorne, 22, myy paljastavia kuvia faneille - tienannut jo 1,7 miljoonaa euroa kohupalvelussa

Lue myös: Bella Thorne julkaisi alastonkuvat, joilla hakkeri yritti kiristää häntä - "Otin vallan takaisin"

Lähteet: Fox Business, Cinemablend

Kilpailut

Uusimmat