Kuva: AOP

Katy Perry avautui avioliitostaan Russell Brandin kanssa: "Se oli kuin tornado"

01.09.2020 11:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Perryn ja Brandin avioliitto kesti vuoden.

Juuri esikoisensa Orlando Bloomin, 43, kanssa saanut laulaja Katy Perry, 35, avautui tuoreessa haastattelussa avioliitostaan näyttelijä Russell Brandin kanssa. 

Perryn mukaan hänen ja Brandin vuoden kestänyt avioliitto oli kuin tornado, joka rikkoi ensimmäistä kertaa hänen idealistisen mielensä. 

- Se oli asia, joka ensimmäisen kerran rikkoi idealistisen mieleni. Olin saanut kokea suurta menestystä 23-, 24-, ja 25-vuotiaana ja sitten tapasin ihmisen, joka oli mielenkiintoinen ja stimuloiva. Se oli kuin tornado. Kaikki tapahtui yhtä aikaa, Perry kertoo haastattelussa. 

Perryn mukaan haasteet ovat aina puhutelleet häntä. Siksi hän ajatteli, että hänen ja Brandin suhteessa ollut paine loisi jotain kaunista.

- Ajattelin, että kaikesta paineesta huolimatta, tästä syntyy lopulta kaunis timantti. Olin varma, että kovan työn ansioista saamme aikaan jotain upeaa.

Suhde kuitenkin hajosi kahden vuoden seurustelun ja vuoden avioliiton jälkeen. Sen jälkeen Perry löysi rakkauden Bloomista. 

- Kyse on kahdesta yksittäisestä matkasta, jotka tekevät kokonaisuudesta paremman. Meidän molempien on päätettävä jatkaa tätä matkaa yhdessä. Se on meidän molempien kokonaisuus, joka pitää tätä kasassa. Ei vain toisen meistä, hän päättää. 

Lue myös: Katy Perry vitsailee jo äitiydestä somessa - hurja meemi sai fanit repeämään naurusta

Lue myös: Katy Perry vihjaili tulevan pienokaisen nimestä jo kuukausia sitten: "Miksi kukaan ei arvannut?"

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat