Kuva: Nelonen / Lars Johnson

Temptation Islandin uudet miessinkut julkistettiin: "Olen tämän keittolaivan kapteeni"

02.09.2020 10:45 - Iiro Myllymäki

Suosikkisarjan uusi kausi on kuvattu poikkeuksellisesti Kainuun maisemissa.

Temptation Island Suomi tulee taas. Ohjelman kahdeksas kausi alkaa Nelosella keskiviikkona 30.9. Tällä kertaa viettelyksille altistutaan aivan uusissa maisemissa, kun Thaimaa vaihtuu Kainuuseen - tai Thainuuseen, kuten ohjelman tiedotteessa kuvaillaan.

Nyt on julkistettu ohjelmassa nähtävät sinkut. Katso alta, millaiset miessinkut pyrkivät hurmaamaan sarjaan saapuvat parisuhteissa olevat naiset. Naissinkuista pääset lukemaan tästä jutusta.

Meido, 30, Vantaa

(kuva: Nelonen / Lars Johnson)

“Mä itseasiassa unohdin mitä mun piti sanoa, mutta etteköhän tekin kohta unohda teidän kumppaninne.”

Satamassa ahtaajana työskentelevä Meido on rento ja rauhallinen ihminen, joka tulee kaikkien kanssa toimeen. Meidolla on kova tahtotila voittaa esiintymispelkonsa, ja TIS-kameroiden edessä hän asettuukin epämukavuusalueelleen. Meido on ollut sinkkuna kaksi vuotta ja kertoo deittailevansa säännöllisen epäsäännöllisesti.

Joona, "Jope", 24, Helsinki / Tampere

(kuva: Nelonen / Lars Johnson)

“Olen tämän keittolaivan kapteeni. Minulla on jo miehistö, mutta tarvitsemme vielä mahtavan peräsimen ja pulleat purjeet, jotta voisimme löytää rakkauden satamaan.”

Jope on vauhdikas veijari, joka tykkää olla jatkuvasti menossa. Opiskelujen ohella Jopen arkeen mahtuu työntekoa, salibandya ja frisbeegolfia. Jope kertoo, ettei ole ollut aiemmin parisuhteessa.

Markus, "Make", 24, Helsinki

(kuva: Nelonen / Lars Johnson)

“Mä oon ehkä tän porukan kookkain ja ehkä myöskin puheliain, mut välillä se meno on ollut niinkin kovaa, että mulla on hiukset tippunut päästä.”

Kuljettajana työskentelevä Markus on erittäin avoin ja energinen tapaus. Työn ohella Markuksen arkeen mahtuu jääkiekkoa, penkkiurheilua sekä video- ja valokuvausta. Mies on ollut sinkkuna puoli vuotta ja kertoo viehättyvänsä erityisesti kurvikkaista naisista.

Väinö, 22, Pukkila

(kuva: Nelonen / Lars Johnson)

“Tää paikka on tosi kaunis, niin ootte myös tekin. Pidetään ikimuistoinen reissu!”

Putkiasentajana työskentelevä Väinö on auttavainen ja kohtelias nuori herrasmies. Rauhallisen ulkokuoren alta löytyy myös räväkkyyttä. Temppareihin Väinö lähtee mukaan odottaen uusia kokemuksia sekä ystävyyssuhteita. Väinö on ollut sinkkumarkkinoilla puoli vuotta ennen ohjelman kuvauksia.

Tino, 22, Lahti

(kuva: Nelonen / Lars Johnson)

“Tää reissu paljon antaa, mut voin tarvittaessa teidän murheet kantaa ja lohtua antaa.”

Suomen Temppari-pääkaupungissa Lahdessa asuvan Tinon arjen täyttää opiskelu, jalkapallo ja ajanvietto kavereiden kanssa. Tinolla on taito tulkita naisia, ja tarpeen tullen hän on joko mahtavaa juhlaseuraa tai tarkalla korvalla kuunteleva henkinen tuki. Naisen sydämeen Tino sukeltaa hyvillä käytöstavoilla ja tyylikkyydellä. 

Lenni, 18, Joensuu

(kuva: Nelonen / Lars Johnson)

“Meidän kanssa teillä tulee olee niin hauskaa, että te luulette et tää on komediaa.”

Juhlimista harrastava Lenni käy heittelemässä myös frisbeetä, jos aika siihen riittää. Vapaa-ajanvieton ohella Lennin arkea täydentää myös opiskelu. Nuorukainen kertoo olevansa hyvin avoin ja sosiaalinen sekä omasta mielestään myös hauska ihminen. Miehen sinkkuelämä on ollut railakasta, ja sinkkuna hän on ollut viimeiset puoli vuotta.

Joni, 22, Jyväskylä

(kuva: Nelonen / Lars Johnson)

“Oon Joni ja tällä oon hetkellä pohjoisen tummin ori.”

Talonrakentajana työskentelevä Joni pyörii vapaa-ajallaan jääkiekkokaukaloissa. Pohjoisesta kotoisin oleva Joni on nauttinut viimeiset kaksi vuotta sinkkuelämästä, eikä hän tällä hetkellä etsi pitkäkestoista rakkaustarinaa.

Jesse, 25, Tampere

(kuva: Nelonen / Lars Johnson)

“Voin kertoa, että täällä on kuumempi kuin pizzauunissa, kiitos teille siitä! Mut onneks mä tulin tänne viilentää teidän ilmapiirii.”

Kokkina työskennellyt Jesse on aloittamassa vaatesuunnittelun opiskelut. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita löytyy vapaa-ajanvietosta, skeittaamisen ja muun extremen ollessa lähellä Jessen sydäntä. Luonteeltaan Jesse on alkuun hieman ujo ja rauhallinen, mutta pinnan alle kun pääsee sukeltamaan, löytyy iloinen, rento ja rohkeakin luonne. 

Pyry, 22, Kerava

(kuva: Nelonen / Lars Johnson)

“Mulla on kolme tärkeetä P:tä mun elämässä: pallo, pullo ja kolmannen te varmaan tiedättekin. Mulla jäi pallo himaan, mut eiköhän me noilla kahdella muullakin pärjätä.”

Lähihoitajana työskentelevä Pyry nauttii vapaa-ajastaan koripallokentillä. Rauhallisen ja tahdikkaan olemuksen takaa löytyy itsevarma nuori mies. Puoli vuotta sinkkuna elänyt Pyry lähtee Temppareihin mukaan ennakkoluulottoman avoimin mielin ja odottaa innolla mitä kaikkea reissu voi tuoda tullessaan.

Veikka, 21, Vantaa

(kuva: Nelonen / Lars Johnson)

"Lempikää yhtä, lempikää toista, lempikää vaikka yhtätoista. Mutta yhtä kerrallaan, älkää kahta milloinkaan.”

Veikka on Turusta Vantaalle muuttanut turvallisuusalalla työskentelevä muusikko. Aiemmin nurmikentillä kilpaurheilua harrastanut Veikka liikkuu yhä paljon, mutta nykyään vain harrastusmielessä kaveriporukalla. Intohimokseen Veikka kertoo musiikin kirjoittamisen ja esittämisen. Hän on tehnyt musiikkia reilun neljän vuoden ajan ja keikkaillut ympäri Suomea.

Lue myös: "24 senttii uppoaa nopeasti" - TIS-sinkut paljastavat, miten rivot iskurepliikit keksittiin

Lue myös: Abreu on kova Temptation Island -fani - nostaa yhden kohtauksen suomalaisen realityn parhaimmistoon

Kilpailut

Uusimmat