Kuva: Senja Rapila

Abreu on kova Temptation Island -fani - nostaa yhden kohtauksen suomalaisen realityn parhaimmistoon

27.02.2020 15:45 - Iiro Myllymäki

Laulajan tunteikas kappale kuullaan uuden Temptation Island Suomi -kauden teemabiisinä.

Laulaja Abreu, 30, on mukana uudella Temptation Island Suomi -kaudella. Kyseessä on neljäs kausi, kun suosikkisarjalla on oma teemabiisinsä, ja tällä kertaa se on Abreun Teipillä tai rakkaudella. Kyseinen kappale on peräisin marraskuussa julkaistulta samannimiseltä albumilta, jonka teemoista nainen kertoi Voice.fi:n haastattelussa enemmän.

Teipillä tai rakkaudella päätyi mukaan Temptation Island -ohjelmaan, kun tuotantotiimi huomasi kappaleen teeman sopivan mukaan ohjelmaan.

- Näen itsekin kappaleessa ne tunteet, joita ohjelman osallistujat varmaan tuntevat, Abreu sanoo Voice.fi:n haastattelussa.

Voit kuunnella pitkän parisuhteen haasteista ja niistä yli pääsemisestä kertovan kappaleen alta. Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Teipillä tai rakkaudella poikkeaa aiemmista Temptation Island Suomi -teemakappaleista tunteikkuudellaan. Aiemmat teemakappaleet, kuten Aleksanteri Hakaniemen Pane mut sekasin ja Jukka Pojan Papaija ovat olleet rempseämpiä bilebiisejä. Abreu uskoo, että tämä on tietoinen ratkaisu, jolla pyritään uudistamaan formaattia.

- On mielestäni mageeta, että tässä käytetään nyt vähän totisempaa biisiä. Ehkä nyt halutaan tuoda enemmän esiin sitä, mitä nuo ihmiset tuolla ohjelmassa oikeasti kokevat. Kyllähän se sattuu, kun ollaan tuollaisissa tilanteissa. Vaikka jengi katsoo sitä viihteenä, kyseessä on oikeiden ihmisten oikeat tunteet.

Abreu on itse Temptation Island Suomen fani. Hän on katsonut jokaisen kauden jokaisen jakson ja aikoo luonnollisesti katsoa myös seuraavan kauden. Nainen kertoo rakastavansa hyvin tehtyä tosi-tv-viihdettä, ja tähän kategoriaan hän laskee myös Tempparit. Hänen lempihahmoikseen sarjasta ovat muodostuneet viime kauden Juuso ja Vilma sekä neljännen kauden Elias, joka herätti katsojissa hyvin voimakkaita tunteita.

- Yksi parhaista hetkistä suomalaisen reality-viihteen historiassa oli se, kun Elias jäi kiinni pettämisestä ja hän oli hiljaa ehkä pisimmän ajan ikinä. Se kiusaantumisen fiilis oli kutkuttavaa, Abreu kertoo.

Lue myös: Temptation Island -pari eroaa neljän kuukauden välein - lyhimmillään ero kestänyt kolme tuntia

Lue myös: Jarkko ja Mattu lähtivät Temptation Islandille bileiden perässä: ’Muistikuvat ovat hatarat'

Kilpailut

Uusimmat