Kuva: Emmi Moilanen

Me Naiset: Vain Elämää -leiri oli Mariskalle pisin aika erossa lapsestaan

03.09.2020 22:15 - Lauri Kujanpää

Mariskalla on 4,5-vuotias tytär.

Tulevalla Vain Elämää -kaudella tullaan näkemään Ressu Redford, Reino Nordin, Herra Ylppö, Mariska, Vesku Jokinen, Arja Koriseva, Jannika B ja Stig.

Mariska, 41, kertoi Me Naiset -lehden haastattelussa, että oli ensimmäistä kertaa yhdeksän päivää erossa 4,5-vuotiaasta tyttärestään, kun majoittui Satulinnassa.

- Tällaisessa elämäntilanteessa on joutunut olemaan lapsesta välillä erossa muutamia päiviä kerralla, mutta ei lähellekään näin pitkää aikaa, Mariska sanoi ja jatkoi:

- Puhuimme tästä hänen kanssaan pitkään. Luulin, että ero olisi ollut vaikeampi hänelle, mutta hänellä olikin ollut todella kivaa! Hän teki omia kivoja juttujaan ja minä omiani!

Ikävää Mariska käsittelee puhelinsoitoilla ja esimerkiksi runoilla.

- En sanoisi, että olisin kokenut varsinaista eroahdistusta, mutta jos ikävä tulee, soitan tai kirjoitan hänelle vaikka runon.

Vain Elämää alkaa 2. lokakuuta, jolloin nähdään jakso Satulinnaan saapumisesta. Tämän jälkeen katsojia ilahduttaa tuttuun tapaan artistien päivät. Ensimmäisenä kuullaan versioita Redrodin tuotannosta ja viimeisenä Herra Ylpön.

Lue myös: Herra Ylppö huomasi feikkiprofiilin - "Pakko silti arvostaa tekijän huumoria"

Lue myös: Kurkistuksia Vain elämää -kulisseihin - artistien esiintymispaikka muuttuu

Lue myös: Vain elämää -sarjassa nähtävä Vesku Jokinen IS:lle: "Jos joku ei tykkää, niin aivan s*atanan sama"

Lähde ja koko haastattelu: Me Naiset

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat