Kaikki artikkelit

Mert Otsamo kertoo, että ekologisuusteema näkyy vahvasti puvuissa.
Mariskan tuore kirja on saanut hyvän vastaanoton.
Mariska on työstänyt uutta albumia monin tavoin hyvin eri lailla kuin aiempia albumejaan.
Muusikko pitää lohdullisena ajatusta, että elämää olisi myös Maan ulkopuolella.
Laulaja ja musiikintekijä Mariska tekee tällä viikolla paluun soolomateriaalilla 11 vuoden jälkeen.
Muusikon ei pitänyt saada lapsia, mutta yllätysraskaus tuntui silti erittäin luonnolliselta asialta. Tavaroiden hamstraamisen sijaan Mariska keskittyy antamaan lapselle lempeitä ajatuksia ja energiaa.
Mariskan kappale kantaa nimeä Typötyhjiin.
Anssi, Niina ja Samuel ottivat yhteyden Mariskaan hänen merkkipäivänsä johdosta, josta nainen oli korvin kuullen ilahtunut.
Laulajatar ilmoitti lopettamispäätöksestä Facebookin virallisella fanisivullaan.
Mariska kohautti Radio Cityn haastattelussa kertomalla, että hän on näytellyt muutamassa pornoelokuvassa. Tänään Mariska kiistää tiedon ja kertoo puheiden olleen pelkkää vitsailua. Kuuntele kohuhaastattelu täältä.
Freeman julkaisee lokakuussa uutuuslevynsä Freeman IV, jonka taustajoukoista löytyvät lähes kaikki Suomen huippusanoittajat. Freeman paljastaa Voicelle, miten tuo tähtisikermä saatiin kasaan.
Mariska kirjoittaa parhaillaan kappaleita uudelle albumilleen. Räväkkä iskelmätähti paljasti Voicelle millaista tyyliä uusi albumi tulee edustamaan.
Ennen iskelmätähteyttä Mariska tunnettiin rap-artistina. Uusi musiikkisuuntaus löytyi vuosien kuuntelun jälkeen.
Hip hopparista iskelmätähdeksi siirtynyt Mariska on huomannut musiikkityyliä vaihtamalla vapautuneensa esintyjänä.
Mariska julkaisi viikko sitten Mariska & Pahat Sudet -albumin. Albumi ei enää ole räppiä, vaan artisti luonnehtii sitä punkjazz- ja blueshenkiseksi iskelmäksi. Miten Mariska sitten suhtautuu vanhoihin rap-biiseihinsä?
En haluu kuolla tänä yönä -hitti on Mariskan yksi suokkikappaleista, joita hän on sanoittanut muille. Nainen odottaa innolla myös Anna Puun tulevaa pitkäsoittoa, jota hän on ollut mukana puuhastelemassa.