Kuva: AOP

Slipknot-keulakuva lopetti sosiaalisen median käyttämisen - myös lihan syöminen jäi

05.09.2020 17:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Taylorin mielestä ihmiset eivät osaa enää keskustella.

Slipknot- ja Stone Sour -yhtyeiden keulahahmo Corey Taylor, 46, on muuttanut hieman tapojansa. Mies nimittäin kertoi 93.3 WMMR-radiokanavan haastattelussa, että on lopettanut sosiaalisen median käyttämisen sekä lihan syömisen

- Lopetin postaamisen noin vuosi sitten, ja samalla lopetin lihan syömisen. Minulla ei ole enää edes salasanoja somekanavillemme, joten joku muu ylläpitää nyt niitä. Jos suoraan saan sanoa, minusta ihmisten välinen yhteys on somessa melkoista sontaa.

Taylorin mielestä some on vaikuttanut myös normaalin kanssakäymiseen.

- Minusta se on yksi syy, miksi ihmiset eivät enää keskustele. Se taito on unohtunut kaiken tuon yhteydessä.

Slipknot ilman Tayloria?

Taylor kertoi viime vuonna Metal Hammer -julkaisun haastattelussa, että Slipknot voisi hänen mielestään jatkaa ilman häntä.

- Tämän tekeminen muuttuu vuosi vuodelta vaikeammaksi. Sitä miettii väkisinkin, että milloin loppu oikein tulee. Kukaan ei ajatellut silloin alussa, ette teemme tätä vielä 20 vuoden päästäkin.

- Jos en pysty enää tekemään tätä, niin lopetan. Sen ei kuitenkaan tarvitse tarkoittaa sitä, että bändin pitäisi loppua. Jos en kykene itse laulamaan, niin joku muu voi sitten korvata minut. Olen miettinyt sitä ennenkin: Jos oikea persoona tulisi mestoille ja muut olisivat hänestä innoissaan, niin tietenkin vain lähtisin, Taylor sanoi tuolloin.

Lue myös: Slipknot-keulakuva meni naimisiin - vaimo paljastaa kosintahetken somessa

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat