Kuva: All Over Press

Johnny Depp tapailee yli 20 vuotta nuorempaa mallia - "Aluksi he puhuivat paljon puhelimessa"

05.09.2020 18:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Malli oli itse lähestynyt huhujen mukaan Deppia.

Oikeustaistelussa ex-vaimonsa Amber Heardin, 34, kanssa oleva Johnny Depp, 57, on yhdistetty mallina ja Made in Chelsea -tosi-tv-ohjelmasta tuttuun Sophie Hermanniin, 33.

Kaksikko oltiin nähty vastikään Lontoossa sijaitsevassa hotellissa ja lähteiden mukaan he ovat pitäneet yhtä jo jonkun aikaa. Saksalaisen lehden mukaan Hermann oli lähestynyt ensin Deppia.

- Sophie kirjoitti puhelinnumeronsa pienelle paperinpalalle ja laittoi sen Deppin kitaran kielien väliin. Tämän jälkeen he puhuivat paljon puhelimessa ja lopulta aloittivat deittailun.

Hermannin Instagram-palvelussa julkaisemia kuvia voit katsoa alta tai täältä.

Independent-lehti raportoi toukokuussa huhuista, joiden mukaan Johnny Depp olisi tekemässä jonkinlaisen paluun tunnetuksi Jack Sparrow -merirosvoksi, mutta tulevan Pirates Of The Caribbean -elokuvan päätähdeksi nousisi näyttelijäkaunotar Karen Gillan, joka muistetaan muun muassa Marvel-universumin Nebula-hahmona sekä Doctor Who -sarjasta.

Lopulta Hollywood Reporter uutisoi, että tulevista piraattielokuvista tehdään myös spin off -leffa, jota tähdittää Suicide Squad-, Birds Of Prey-,  ja The Wolf Of Wall Street -elokuvista tuttu Hollywood-kaunotar Margot Robbie.

Lue myös: Hollywood-kaunottaresta uusi Pirates Of The Caribbean -tähti

Lue myös: Johnny Depp pyytää oikeudenkäynteihin lykkäystä - syynä fantasiaelokuvan kuvaukset

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat