Kuva: AOP

Hollywood-kaunottaresta uusi Pirates Of The Caribbean -tähti

27.07.2020 16:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Kyseessä on piraattielokuvasarjan spin off -versio.

Independent-lehti raportoi toukokuussa huhuista, joiden mukaan Johnny Depp olisi tekemässä jonkinlaisen paluun piraatiksi, mutta tulevan Pirates Of The Caribbean -elokuvan päätähdeksi nousisi näyttelijäkaunotar Karen Gillan, joka muistetaan muun muassa Marvel-universumin Nebula-hahmona sekä Doctor Who -sarjasta.

Nyt Hollywood Reporter uutisoi, että tulevista piraattielokuvista tehdään myös spin off -leffa, jota tähdittää Suicide Squad-, Birds Of Prey-,  ja The Wolf Of Wall Street -elokuvista tuttu Hollywood-kaunotar Margot Robbie. Käsikirjoituksesta vastaa Birds Of Preyn Christina Hudson.

Disney haluaa nostaa Pirates Of The Caribbean -elokuvasarjan uudelleen esille ja tehdä siitä uunituoreen version seuraavalle sukupolvelle.

Pirates Of The Caribbean -elokuvia on julkaistu tähän mennessä viisi ja ne ovat tuottaneet maailmanlaajuisesti yli 4 miljardia euroa. Depp esittää jokaisessa niistä päähahmoa, merirosvo Jack Sparrow´ta.

Robbie on yksi Hollywoodin ahkerimmista näyttelijöistä. Siitä kertoo se fakta, että viimeisten viiden vuoden aikana hän on tähdittänyt jopa 19:ää elokuvaa.

Lue myös: Huhut: Näyttelijäkaunotar Pirates Of The Caribbean -elokuvan päätähdeksi - myös Johnny Depp mukana?

Lue myös: Margot Robbie on yksi Hollywoodin ahkerimmista - hurja määrä rooleja viidessä vuodessa

Lue myös: Palaako Johnny Depp merirosvoksi? 'Disney-pomot yrittävät saada hänet takaisin'

Lähde: Hollywood Reporter

Kilpailut

Uusimmat