Kuva: AOP

Ozzy Osbourne yritti tappaa vaimonsa Sharonin, muistelee nyt: "Olin rauhallisempi kuin koskaan"

07.09.2020 16:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Pelottava tilanne tapahtui vuonna 1989.

Rock-legenda Ozzy Osbourne, 71, muistelee tuoreessa dokumentissa The Nine Lives of Ozzy Osbourne tilannetta, jolloin hän yritti tappaa vaimonsa Sharon Osbournen, 69, kuristamalla vuonna 1989. Mies oli huumeiden vaikutuksen alaisena ja muistelee olleensa tilanteessa hyvin rauhallinen.

- Tunsin oloni rauhallisemmaksi kuin koskaan. Se ei ole varsinaisesti mikään elämäni upein saavutus. Muistan vain heränneeni Amershamin putkasta ja kysyin poliisilta, miksi olen täällä. Hän kysyi, haluanko kuulla, mistä minua syytetään. Hän luki, että John Michael Osbourne, sinut on pidätetty murhan yrityksestä, Osbourne kertoo dokumentissa The Sunin mukaan.

Myös Sharon Osbourne kertoo kokemuksesta samaisessa dokumentissa. Nainen kertoo, että Ozzy oli kuin täysin toinen ihminen tilanteessa.

- Hän vain sanoi minulle, että ”olemme päättäneet, että sinun pitää kuolla”. Hän oli erittäin rauhallinen ja sitten yhtäkkiä hän syöksyi minua kohti ja alkoi kuristaa minua, Sharon Osbourne kertoo.

Sharon Osbourne sai kutsuttua poliisit paikalle ja selvisi tilanteesta ehjin nahoin.

- Kykenin ajattelemaan vain lapsiani. Ajattelin, että en todellakaan aio jättää heitä. En ollut varmaan koskaan ollut niin peloissani, nainen sanoo.

Juuri parin yhteisten lasten vuoksi Sharon Osbourne päätti pysyä yhdessä miehensä kanssa. Tilanteen myötä Ozzy Osbourne vietiin vieroitushoitoon puoleksi vuodeksi. Ozzy ja Sharon Osbourne ovat olleet naimisissa vuodesta 1982 asti.

Lue myös: "Ei sovellu lapsille" - Ozzy Osbournesta tehdään elämäkertaelokuva

Lue myös: Ozzy Osbournen Jack-poika jyrähtää brittimedialle: 'Isäni hiusvärillä ei ole p*skaakaan väliä"

Lähde: The Sun

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat