Kuva: AOP

Gordon Ramsay rikkoi kyseenalaisen ennätyksensä ohjelmassaan - suosikkisana ei jää epäselväksi

07.09.2020 18:45 - Roy Kokkonen

Gordon Ramsay kiroilee käyttää f-sanaa peräti 212 kertaa uudessa ohjelmassaan. Keskimäärin mies kiroilee kerran minuutissa.

Huippukokki Gordon Ramsay, 53, on tunnettu häikäilemättömästä ja karkeasta kielenkäytöstään. Nyt kokki on tehnyt uuden, joskin kyseenalaisen henkilökohtaisen ennätyksen kiroilemisen saralla.

National Geographic -kanavan Uncharted-ohjelmassa Ramsay käyttää englanninkielistä f*ck-sanaa peräti 212 kertaa. Suomeksi kyseinen sana käännetään usein muotoon v*ttu.

Yhteensä kirosanoja ohjelmassa kuullaan 297 kertaa.

F-sanan lisäksi hän viljelee bloody-ilmaisua 47 kertaa. Suorana käännöksenä kyseinen adjektiivi tarkoittaa veristä, mutta vapaammin sen voi kääntää vaikkapa muotoon pirun-. Lisäksi p*skaa hän käyttää 27 ja p*rsettä 11 kertaa.

Ensimmäinen kirosana kuullaan jo 16 sekunnin kohdalla ohjelman alettua. Ensimmäisen 30 sekunnin aikana hän ehtii kiroilla neljästi.

Ohjelmaan kuuluu seitsemän 44 minuutin mittaista jaksoa, mikä tarkoittaa sitä, että hän kiroilee keskimäärin noin kerran minuutissa tutustuen samalla maailman eri ruokakulttuureihin.

Suomessa ohjelman aikaisempia tuotantokausia on nähtävissä Viaplayssä ja Disney+-palvelussa.

Lue myös: Gordon Ramsay vieraili Oulussa - suomalaiset innostuivat sosiaalisessa mediassa

Lue myös: Huippukokki Gordon Ramsayn nuoruuskuva sekoitti somen: "Kuuma"

Lähde: The Sun

Kilpailut

Uusimmat