Kuva: AOP

Ozzy Osbourne koronakaranteenista: 'Pääni on pahin viholliseni'

08.09.2020 10:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Osbournen mukaan hänelle on toisinaan tuottanut vaikeuksia pysyä kotona koronakaranteenin aikana.

Rock-legenda Ozzy Osbourne, 71, on avautunut tuoreessa haastattelussa koronakaranteeniajasta ja sen vaikutuksesta häneen itseensä. 

Osbournen mukaan karanteenissa pysyminen on ollut hänelle toisinaan vaikeaa.

- Kun olen huoneessa vain omien ajatusteni kanssa, se on v*itun huono paikka. Omat päämme ovat meidän pahimpia vihollisiamme tällaisina aikoina, sillä ihmiset ovat lukittautuneina kotiinsa ja murehtivat pandemiaa, hän kertoo.

Osbournen mukaan onkin tärkeää, että ihminen purkaa tuntojaan. 

- Ajatuksia täytyy purkaa, muuten masentuu. Minun terapeuttini suositteli minulle meditaation aloittamista uudelleen. Olen myös aloittanut uuden masennuslääkityksen, joka tekee ihmeitä.  

Parkinsonin tautia sairastava Osbourne kuitenkin kertoo voivansa päivä päivältä paremmin.

- Tunnen oloni paremmaksi joka päivä. Olen uima-altaassa tunnin päivittäin ja harjoittelen päivittäin. Minulla ei ole mitään valitettavaa. Minulla on ollut huikea ura, enkä ole vielä valmis lopettamaan. Kun pääsen jälleen jaloilleni, menen heti ulos. En malta odottaa sitä, oli sitten pandemia tai ei. Jos kuolen lavalla, on se tarkoitettu niin. Se on paikka jonne kuulun, hän päättää. 

Osbourne kertoi Parkinsonin taudistaan julkisesti tammikuussa. Kyseessä on hitaasti etenevä liikehäiriösairaus, johon liittyy vapinan, yleisen liikkumisen hidastumisen ja lihasjäykkyyden lisäksi lukuisia muitakin oireita. Sairaus alkaa tavallisimmin 50–70 vuoden iässä.

Lue myös: Ozzy Osbourne yritti tappaa vaimonsa Sharonin, muistelee nyt: "Olin rauhallisempi kuin koskaan"

Lue myös: "Ei sovellu lapsille" - Ozzy Osbournesta tehdään elämäkertaelokuva

Lähteet: Contactmusic, Terveyskirjasto

Kilpailut

Uusimmat