Kuva: Disney+

Suoratoistopalvelu Disney+ aloitti vihdoin Suomessa - mitä kaikkea on katsottavissa?

15.09.2020 11:15 - Iiro Myllymäki

Striimauspalvelulla on tähän mennessä maailmanlaajuisesti yli 60 miljoonaa tilaajaa.

Odotettu suoratoistopalvelu Disney+ on saapunut Suomeen. Palvelussa on katsottavana yli 6300 nimikettä muun muassa Disney-, Pixar-, Marvel-, Star Wars -, ja National Geographic -viihdebrändeiltä.

Striimauspalvelulla on maailmanlaajuisesti yli 60 miljoonaa tilaajaa. Disney+ on lanseerattu tänään Suomen lisäksi myös muun muassa Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Islannissa ja Portugalissa.

Striimauspalvelussa on katsottavana muun muassa yli 30 Marvel-elokuvaa (esimerkiksi Captain Marvel, Black Panther ja Guardians of the Galaxy), Star Wars -episodit 1-7 ja Rise of Skywalker sekä Pixar-elokuvat (kuten Toy Story -elokuvat ja Autot-elokuvasarja). Mukana valikoimassa ovat myös viime aikoina viihdemaailmassa puhuttaneet Beyoncén visuaalinen albumi Black Is King ja Hamilton-menestysmusikaalin taltiointi.

Simpsonit-sarjan kaudet 1-30 ovat katsottavissa Disney+:ssa. (kuva: AOP)

Tv-sarjojen puolelta palvelusta löytyvät muun muassa Simpsonien 30 kautta ja nuortensarjojen klassikko Hannah Montana. Disney+:ssa on nähtävillä myös alkuperäiselokuvia ja -sarjoja kuten Emmy-ehdokkuudet saaneet The Mandalorian ja Maailma Jeff Goldblumin silmin. Kattavan listauksen Disney+:n sisällöstä pääset katsomaan tästä linkistä.

Disney+:n tilaus maksaa kuukaudessa 6,99 euroa ja vuodessa 69,99 euroa. Striimauspalvelu ei vielä arvatenkaan kykene kamppailemaan Netflixin kanssa tilaajamääristä. Netflixillä on maailmanlaajuisesti noin 190 miljoonaa tilaajaa, kun taas Disney+:lla on noin 60 miljoonaa. Disney+ lanseerattiin ensimmäisenä Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Alankomaissa marraskuussa 2019.

Lue myös: Miltä Disney-prinsessat näyttäisivät pluskokoisina? Taiteilijan piirrokset ihastuttavat

Lue myös: Disney julkaisee Peter Panista uuden version - Kapteeni Koukun näyttelijä valittu

Lähde: Decider

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat