Kuva: AOP

Tähtinäyttelijä hävisi Emmy-palkinnon: Julkaisi huvittavan videon, jossa pysti viedään nenän edestä

22.09.2020 14:45 - Roy Kokkonen

Hitiksi nousseella videolla suojapukuun pukeutunut henkilö vie Emmy-patsaan mukanaan vilkuttaen ilman palkintoa jääneelle Ramy Youssefille.

Koomikko ja näyttelijä Ramy Youssef, 29, oli ehdolla parhaasta miespääosasta komediasarjassa. Hän näytteli pääosaa sarjassa Ramy, joka kertoo identiteettiään etsivästä milleniaali-muslimista.

Kategoriassa palkittiin kuitenkin Schitt's Creek -sarjassa näytellyt Eugene Levy.

Emmy-gaala pidettiin tänä vuonna poikkeusjärjestelyin. Se tarkoitti sitä, että suurin osa ehdokkaista oli mukana gaalassa etäyhteyden välityksellä. Tämän takia jokaiselle ehdokkaalle oli toimitettu Emmy-patsas valmiiksi odottamaan tulosten julkistamista.

Erikoisena yksityiskohtana oli tapa, jolla palkinnot ojennettiin. Illan aikana Emmy-patsaat tuotiin palkittaville koko vartalon peittäviin hazmat-pukuihin sonnustautuneiden henkilöiden toimesta.

Tragikoominen puoli järjestelyssä oli se, että niiden osalta, jotka jäivät palkitsematta, kyseinen pokaali vietiin pois heidän nenänsä edestä. 

Youssef julkaisi viraalihitiksi nousseen videon hetkestä, kun pokaali vietiin pois. Videolla hazmat-puvussa oleva henkilö vilkuttaa oven takaa, ennen kuin poistuu paikalta. 

"Kun häviät Emmyn", Youssef kirjoitti videon yhteydessä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Emmy-gaalaa juhlittiin virtuaalisesti, upeaa pukuloistoa nähtiin silti - katso

Lue myös: Zendaya, 24, palkittiin parhaan naispääosan Emmyllä - teki samalla historiaa

Kilpailut

Uusimmat