Kuva: AOP

Tänään tv:ssä: Ysärin seikkailuleffan valtavan menestynyt jatko-osa - pääosassa Dwayne Johnson

26.09.2020 07:15 - Iiro Myllymäki

Jumanji: Welcome to the Jungle oli ilmestymisvuotensa viidenneksi tuottoisin elokuva.

Jumanji: Welcome to the Jungle on vuonna 2017 ensi-iltansa saanut elokuva, joka on suora jatko-osa vuoden 1995 seikkailuklassikolle Jumanji. Elokuva kertoo neljästä nuorukaisesta, jotka jälki-istuntoa istuessaan löytävät kellarista Jumanji-nimisen videopelin. He tulevat imaistuiksi sisään videopeliin ja päätyvät aikuisina ja täysin muuttuneina hahmoina viidakkoon. Pian käy selväksi, että porukan on pelattava peli loppuun, jotta he voivat palata normaalielämään.

Vuoden 1995 Jumanjissa pääosassa nähtiin Robin Williams. Vuoden 2017 jatko-osassa pääroolia esittää Dwayne ”The Rock” Johnson. Elokuvassa nähdään myös muun muassa Jack Black, Kevin Hart ja Karen Gillan.

Kuten alkuperäinenkin elokuva, myös uusi Jumanji menestyi hyvin lippuluukuilla. Siitä tuli vuoden 2017 viidenneksi eniten tuottoja kerännyt elokuva. Leffa tahkoi lippuluukuilla peräti 823 miljoonaa euroa. Seikkailuelokuva sai myös kriitikoilta suopeat arviot, ja esimerkiksi roolitusta kehuttiin onnistuneeksi. Jumanji: Welcome to the Jungle sai viime vuonna jatko-osan Jumanji: The Next Level.

Alta voit katsoa elokuvan trailerin. Jos video ei näy, klikkaa tästä.

Jumanji: Welcome to the Jungle
Sub
21.00

Lue myös: Dwayne "The Rock" Johnsonin tähdittämä seikkailuelokuva takoi valtavat lipputulot

Lue myös: Dwayne Johnson repi ulkoporttinsa irti - Ryan Reynolds "räjäytti internetin" kommentillaan

Lähteet: Box Office Mojo, Rotten Tomatoes

Kilpailut

Uusimmat