Kuva: AOP

Netflix-komedian viimeinen kausi peruttiin - "Covid lopetti ohjelmamme"

06.10.2020 20:15 - Iiro Myllymäki

Glow-sarjan neljättä ja viimeiseksi aiottua kautta ei kuvatakaan.

Netflixin Glow-draamakomedian neljäs ja viimeiseksi tarkoitettu kausi on peruttu, kertoo Deadline. Syyksi tuotannon perumiselle on kerrottu koronaviruksen aiheuttamat haasteet tuotannolle. Deadline kertoo, että sarjan viimeistä kautta oli ehditty kuvata kolmen viikon ajan, kun koronatoimet keskeyttivät kuvaukset maaliskuun puolivälissä.

Naispainijoista kertovan sarjan luojat Liz Flahive ja Carly Mensch harmittelevat Netflixin päätöstä tiedotteessa.

- Covid on tappanut ihmisiä. Se on kansallinen tragedia, ja meidän tulee nyt keskittyä siihen. Covid myös ilmeisesti lopetti ohjelmamme. Netflix on päättänyt, että Glow’n viimeistä kautta ei kuvata loppuun, Flahive ja Mensch sanovat.

Sarjan luojat sanovat, että he tulevat kaipaamaan sarjan näyttelijöitä ja muuta työryhmää.

- Maailmassa tapahtuu nyt paljon kamalia asioita, jotka ovat paljon isompia kuin tämä asia. On silti syvältä, että emme pääse näkemään näitä 15 naista ruuduissa yhdessä enää, sarjan luojat kertovat.

Deadline huomauttaa, että Glow on koronavirusta ajatellen erityisen riskaabeli sarja kuvata, sillä sarjassa on paljon fyysistä kontaktia näyttelijöiden välillä painimiskohtauksissa. 

Sarjassa näytellyt Alison Brie on jakanut suru-uutisen jälkeen Instagramissa kuvan näyttelijäporukasta.

”Tulen kaipaamaan tätä. Olen ikuisesti kiitollinen Glow-perheelle siitä, että muutitte elämäni ikiajoiksi”, Brie kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Voit katsoa naisen päivityksen alta tai tästä linkistä.

Glow-sarja sijoittuu 1980-luvun Los Angelesiin. Sarjan tekijätiimissä on ollut samoja henkilöitä kuin Netflixin aiemmassa hittisarjassa Orange Is the New Black. Glow on voittanut kolme televisioalan Emmy-palkintoa.

Lue myös: "Saatoin kiljaista..." - monet katsojat pelästyivät uuden Netflix-sarjan trailerin aikana

Lue myös: Netflixin tulevan jouluelokuvan nimi hämmentää somessa - avautuu etenkin Riverdale-faneille

Lähde: Deadline

Kilpailut

Uusimmat