Kuva: AOP

Anne Hathaway julkaisi videon hurjasta ulkomuodostaan uutuuselokuvassa - katso

15.10.2020 19:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Hathawayn roolihahmon suu ja etenkin terävät hampaat ovat omiaan aiheuttamaan painajaisia.

Kuka pelkää noitia on vuonna 1990 ilmestynyt fantasiaelokuva, joka perustuu Roald Dahlin samannimiseen romaaniin. Elokuva sai julkaisuaikanaan runsaasti positiivista palautetta, tosin moni totesi sen sopivan paremmin aikuisille kuin lapsille. Moni 1990-luvun lapsi myöntääkin, että elokuva onnistui aikoinaan aiheuttamaan heille jonkinlaista "traumaa."

Elokuva kertoo maan päällä elävistä noidista, joita on vaikea huomata normaalien ihmisten keskuudessa, elleivät he itse sitä halua.

Nyt klassikko on saamassa uusintaversion, joka julkaistaan 22. lokakuuta HBO Max -palvelussa. Sen päätähtenä nähdään Anne Hathaway, 37, jonka hiljattain kerroimme nähtävän roolissaan kaljuna

Hiuksettomuus on vain yksi osa Hathawayn suurta muodonmuutosta. Hänen roolihahmonsa on varmasti omiaan aiheuttamaan pientä "pelkoa", sen verran kuumottavaa työtä on maskeerauksen suhteen tehty. 

Hathaway julkaisi omalla Instagram-tilillään juuri videon, jossa nähdään hänen hahmonsa monet kasvot. Etenkin suuri suu ja terävät hampaat tekevät tunnetusta näyttelijästä hyvin erinäköisen. 

"Apua, katsokaa häntä."

"Tämä elokuva traumatisoi minut lapsena. En tiedä pystynkö katsomaan tätä."

"Odotan tätä innolla."

Miten on, odotatko sinä elokuvaa? Hathawayn jakaman videon pääset katsomaan alta. Jos se ei näy, löydät sen myös täältä.

Vuonna 1990 julkaistun The Witches -elokuvan trailerin näet sen sijaan alta. 

Lue myös: Anne Hathaway paljastaa: Huippuohjaajalla on kummallinen käytäntö kuvauspaikoilla

Lue myös: Huippuohjaajan tiimi tyrmää Anne Hathawayn tuoliväitteet - kaksi asiaa on kielletty kuvauspaikalla

Kilpailut

Uusimmat