Kuva: All Over Press

Kim Kardashian murtuu kyyneliin muistellessaan traagista ryöstöä: "Pelkäsin, että minut raiskataan"

19.10.2020 18:45 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

Kardashian ryöstettiin aseella uhaten Ranskassa vuonna 2016.

Kim Kardashian, 39, on muistellut tuoreessa David Lettermanin haastattelussa vuoden 2016 ryöstöä. Seurapiirikaunotar ryöstettiin aseella uhaten ranskalaisen hotellin sviitissä, Pariisissa lokakuussa vuonna 2016. Kyseessä on haastattelu, jota tiisattiin jo tovi sitten sosiaalisessa mediassa. Tuolloin fanit huolestuivat siitä, mitä Kim aikoo haastattelussa itkuisena kertoa.

My Next Guest Needs No Introduction with David Letterman on legendaarisen talk show -juontaja David Lettermanin vetämä keskusteluohjelma, joka on katsottavissa Netflix-palvelussa.

Kim ja hänen siskonsa Kourtney Kardashian, 41, olivat matkustaneet Pariisiin osallistuakseen paikallisille muotiviikoille. Kardashianit olivat pakanneet poikkeuksellisesti kaikki Kimin korut mukaan matkalle.

Ryöstön iltana Kourtney oli lähtenyt illanviettoon yhdessä kaksikon henkivartijan kanssa. Kim oli puolestaan jäänyt nukkumaan luksushotellin sviittiin. Kolmelta yöllä hän heräsi kovaan töminään, joka kuului rappukäytävästä. Kertoman mukaan ääni sai hänelle tunteen, että "joku on tulossa hakemaan häntä". Kim päätti soittaa välittömästi hätänumeroon.

Tämän jälkeen ryöstäjät murtautuivat aggressiivisesti hotellihuoneeseen ja vaativat, että Kim antaa heille Kanye Westin, 43, ostaman 20 karaatin timanttisormuksen. Tuolloin uutisoitiin maailmanlaajuisesti, että sormuksella oli arvoa 3,8 miljoonaa euroa.

Kanye Westin ostamalla sormuksella on hurja hintalappu. (kuva: All Over Press)

- Ajattelin vain Kourtneytä ja sitä, kuinka hän tulee takaisin huoneeseen, löytää minut kuolleena ja traumatisoituu iäksi, Kardashian on kertonut itkuisena Lettermanille.

Hän muistelee myös sitä, kuinka hänellä oli päällään pelkästään aamutakki. Sormuksen antamisen jälkeen yksi ryöstäjistä tarttui häneen aggressiivisesti.

- Mietin, että tämä on nyt se kerta kun minut raiskataan. Tämä tapahtuu nyt, joten valmistaudu siihen. Kun valmistauduin siihen henkisesti, hän sitoi minut, laittoi käsirautoihin ja nippusiteisiin. Sitten hän teippasi ilmastointiteipillä suuni ja silmäni.

Tällainen on hotellin sviitti, jossa Kim Kardashian ryöstettiin. (kuva: All Over Press)

Kim ei saanut kuitenkaan ryöstössä fyysisiä vammoja, mutta kokemus sai hänet todella vainoharhaiseksi jopa vuosien ajaksi. Hän kertoo, että palkkasi kotinsa ulkopuolelle Yhdysvaltoihin useita vartijoita.

Ryöstäjät pidätettiin vuoden 2017 tammikuussa. Tuolloin selvisi, että he olivat suunnitelleet ryöstöä jo kahden vuoden ajan. Suunnitelmat olivat kuitenkin aina menneet pieleen Kimin aviomiehen läsnäolon vuoksi. 

- En tiennyt, että heillä oli joku hississä, joku aulassa, joku liikuttamassa hotellin kameroita, joku erikseen rikkomassa oven ja joku pakoautossa, Kim kertoo.

- Tätä ryöstöä oli suunnitellut todella iso joukko ihmisiä.

Poliiseja hotellin alaovella. (kuva: All Over Press)

Lue myös: Kendall Jenner suuttui siskoilleen: "Kaikki vain kumartavat Kylielle"

Lue myös: Stringien vilauttelu -trendi tekee paluun - Kim Kardashian esitteli yllättävän asukokonaisuuden

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat