Kuva: Saara Taussi

Masked Singeristä pudonnut Ina Mikkola voitti kuvauksissa pelkonsa: "Lopulta onnistuin tanssimaan"

26.10.2020 21:45 - Iiro Myllymäki

Ina Mikkola paljastui Tikrun maskin takaa.

Supersuositun Masked Singer Suomi -ohjelman toinen kausi on käynnistynyt, ja maskin takaa ovat tähän mennessä paljastuneet televisiopersoonat Marja Hintikka ja Ina Mikkola. Toimittaja Ina Mikkola veti Tikru-hahmona Erika Vikmanin Cicciolina-hitin, mutta näyttävästä esityksestä huolimatta studioyleisö äänesti Tikrun pois pelistä.

Ina Mikkola on purkanut tunteitaan kokemuksesta Instagramissa. Nainen kertoo jääneensä koukkuun sarjaan sen ensimmäisellä kaudella.

”Sitten eräänä päivänä ohjelman tuottaja tuli ratikassa juttelemaan ja pyysi mukaan toiselle kaudelle. Olin heti, että totta vidussa!” Ina Mikkola muistelee yllättävää polkuaan mukaan ohjelmaan.

Nainen päätti osallistua ohjelmaan pitääkseen hauskaa ja saadakseen jännitystä elämään. Nainen kuvailee Masked Singer Suomi -ohjelmaa yhdeksi elämänsä hulvattomimmista kokemuksista. Mikkolan leikki loppui kuitenkin lyhyeen.

”Petyin ihan sairaasti, että en saanut leikkiä enempää. Ehkä huikeasta show’sta huolimatta kokonaisuus oli liian sexy studioyleisölle? Mut oon ylpeä siitä itse! Lauloin nuotilleen, tulkitsin mässyä biisiä omalla tavallani, tanssikoreografioita pelkäävänä ihmisenä opettelin kuitenkin koreografian, jonka piti kaiken lisäksi mennä yhteen vielä ihanien karhutaustatanssijoiden kanssa ja pelosta huolimatta kuitenkin lopulta onnistuin tanssimaan”, Mikkola kirjoittaa.

Instagram-päivityksensä lopussa Mikkola vielä kiittelee Cicciolina-kappaleen esittäjää Erika Vikmania siitä, että hän tuo suomalaiseen popmusiikkiin ”seksikkyyttä, asennetta ja sanomaa”. Voit lukea Ina Mikkolan koko päivityksen alta. Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Tikrun Cicciolina-esityksen pääset puolestaan katsomaan alta.

Lue myös: Maria Veitola oivalsi pienestä vihjeestä, kuka on Masked Singerin Tikru: "Satun tuntemaan"

Lue myös: Valtaosa haluaa katsoa pornonsa ilmaiseksi ja siinä on suuri ongelma, tietää Ina Mikkola

Kilpailut

Uusimmat