Kuva: Nelonen

Tänään Temptation Island Suomessa: Iltanuotiolla kohdataan monia pettymyksiä

05.11.2020 07:15 - Henna Koste

Videot aiheuttavat varatuissa huvitusta ja harmia.

Tällä kaudella rajojen rikkomista kumealla äänellään kuvastava gongi on aiheuttanut huolta molemmilla saarilla. Keskiviikon jaksossa seuraan liittyivät aiemmalta kaudelta tutut Mattu ja Jape. Parilla on taakkanaan tuore kriisi, sillä Jape kertoi pettäneensä hiljattain tyttöystäväänsä. 

Illan jaksossa iltanuotiolla kaikilla ei ole hymy herkässä. Ennen iltanuotiota Jape sanoo, ettei hänen tekonsa oikeuta Mattua samanlaiseen käytökseen. 

- Jos Mattu tekisi sen siellä, se saisi miettimään, onko meillä tulevaisuutta, hän sanoo. 

Jape näkee videolla kuitenkin villimpää menoa, mitä on osannut odottaa. Hän on kuitenkin enimmäkseen huvittunut. 

- Olisin toivonut tosi paljon fiksumpaa, hän sanoi kotona, ettei enää aio olla alasti telkkarissa, Jape kertaa Sami Kuroselle

Myöskään Mattu ei ole tyytyväinen nähtyään Japen videon. 

Amalia näkee videon viimeisenä. Aarnen video on pettymys Amalialle. Videolla Aarne kertoo, ettei enää välttele naisten kosketusta ja läheisyyttä, kuten aiemmin. Hän päätyy myös sinkkunaisen viereen sänkyyn nukkumaan. Videon jälkeen Amalia murtuu ja toteaa, että hänen on vaikea ajatella, kun hän ei voi nähdä kaikkea. 

- Ensinnäkin, mitä siellä sängyssä tapahtui. Koitan sivuuttaa naisten spekulaatioita, mutta se on tosi vaikeaa, Amalia sanoo kyynelehtien. 

Temptation Island Suomi

21.00

Nelonen

Lue myös: Kolumni: Kun katson Tempparit-Mattua, näen itseni - ja sinäkin voit oppia häneltä jotain

Kilpailut

Uusimmat