Kuva: AOP

Kendall Jenner pakeni hektistä viikkoa perheen "turvapaikkaan" - mukana vain muutama läheinen

05.11.2020 15:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Jenner täytti 3. marraskuuta 25 vuotta ja piti railakkaat juhlat koronapandemiasta huolimatta.

Kendall Jenner täytti 3. marraskuuta 25 vuotta. Jenner oli ensin pitänyt suuret kohua herättäneet juhlat Länsi-Hollywoodissa koronapandemiasta huolimatta. Sen jälkeen hän oli vetäytynyt muutaman läheisensä kanssa Kardashianin perheen "turvapaikkaan", eli äiti Kris Jennerin kartanoon Palm Springsiin.

Päätös lähteä äidin luokse johtui Hollywood Life -lehden mukaan siitä, että siellä perhe saa viettää juhlia vain pienen piirin kesken eikä esimerkiksi media ja muut uteliaat pääse häiritsemään tunnelmallisia hetkiä.

Kendall Jennerin kanssa aikaa on viettänyt sisko Kylie Jenner ja hänen tyttärensä Stormi, sekä perhettä lähellä oleva ystävä Hailey Bieber.

- Jenner perheineen ja muutama läheinen ystävä lähtivät perheen turvataloon viettämään rauhallisempia syntymäpäiväjuhlia. Palm Springsissa he saavat olla täysin rauhassa ja ladata akkujaan. He eivät halua, että ulkomaailma häiritsee seesteisiä päiviä mitenkään, lähde paljasti Hollywood Lifelle.

Jennerin sisko Kim Kardashian julkaisi vastikään Instagram-sivullaan kuvan, jossa pitää teini-ikäisenä vauva-Kendallia sylissään. Voit katsoa kuvan täältä.

Lue myös: 16-vuotias Kim Kardashian pitää sylissään Kendall-vauvaa - "En voi uskoa, että olet nyt 25"

Lue myös: Kendall Jenner juhli synttäreitään koronasta huolimatta - etenkin kakkuvideo herätti paheksuntaa

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat