Kuva: AOP

Kendall Jenner juhli synttäreitään koronasta huolimatta - etenkin kakkuvideo herätti paheksuntaa

03.11.2020 12:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Mallitähden juhliin pääsi vain koronatestin kautta.

Kendall Jenner on joutunut kritiikin kohteeksi pidettyään juhlat halloweenin ja syntymäpäiviensä kunniaksi. 25 vuotta täyttänyt huippumalli oli kutsunut perhettään ja ystäviään ylellisiin juhliin, joihin päivänsankari oli pukeutunut mukaillen Pamela Andersonin lookia Barb Wire -elokuvassa.

Kritiikin kärki on kohdistunut siihen, että juhlat järjestettiin meneillään olevasta koronapandemiasta huolimatta. Sosiaalisessa mediassa on erityisesti kiinnitetty huomiota juhlista levinneeseen videoon, jossa Jenner nähdään puhaltamassa syntymäpäiväkakun kynttilät sammuksiin samalla, kun maskia käyttävä tarjoilija pitelee kakkua käsissään.

”Tämä on pelottavin asia, jonka olen nähnyt tänä halloweenina”, on yksi kirjoittanut Twitterissä jakamansa videon yhteyteen.

Päivityksen voit katsoa alta tai tästä linkistä.

Entertainment Tonightin tietojen mukaan kaikkien paikalle saapuneiden vieraiden piti tehdä pikakoronatesti saapuessaan ja paikalle pääsi vain, jos testi oli negatiivinen. TMZ:n tietojen mukaan julkkiksia vilisevässä juhlassa mukana olivat muun muassa Paris Hilton, Doja Cat, The Weeknd sekä Justin ja Hailey Bieber.

Viime viikolla vastaavanlaista kritiikkiä heräsi, kun Kim Kardashian lennätti perhettään ja ystäviään yksityiselle saarelle juhlimaan 40-vuotissyntymäpäiviään.

Nyt Kardashian-Jenner-klaanin äiti Kris Jenner, 64, on puolustanut tyttäriensä juhlimispäätöksiä Andy Cohenin radio-ohjelmassa.

- Ihmisillä on erilaisia mielipiteitä. Me voimme vain elää elämäämme parhaaksi katsomallamme tavalla ja olla vastuullisia. Niin me teemmekin. Olen hyvin herkkä kaikelle, mitä on meneillään, Kris Jenner muotoili.

Nainen lisäsi, että heidän perheensä testataan koronan varalta kerran tai kaksi kertaa viikossa.

Lue myös: Myös Kendall Jenner hurahti rohkeaan mekkotrendiin - hitti vai huti?

Lue myös: Kendall Jenner kopioi Pamela Andersonin tyylin ysärielokuvasta, fanit hehkuttavat "vuoden asuksi"

Lähteet: Metro, Vulture

Kilpailut

Uusimmat