Kuva: AOP

Kim Kardashianin tuoreet kuvat kuvottavat mediapersoona Piers Morgania: "Hemmoteltu imbesilli"

28.10.2020 17:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

40 vuotta täyttänyt Kim Kardashian lähti lähipiirinsä kanssa juhlimaan syntymäpäiviä eksoottiseen kohteeseen, ja monet ovat pitäneet tätä tahdittomana.

Suorasukaisista kommenteistaan tunnettu brittijuontaja ja mediapersoona Piers Morgan, 55, on kertonut tiukan mielipiteensä Kim Kardashianin tuoreista syntymäpäiväjulkaisuista. 40 vuotta täyttänyt Kardashian yllätti lähipiirinsä viemällä heidät juhlimaan ”yksityiselle saarelle”. Nainen poseeraa tuoreessa Instagram-päivityksessään muun muassa sisarustensa Kourtneyn, Khloén, Robin ja Kendall Jennerin kanssa.

Piers Morganin mielestä Kardashianien luksusmatka osoittaa huonoa makua globaalin pandemian aikana. Mies kommentoi asiaa Twitterissä.

”Nämä päivitykset ovat niin kuvottavia, että haluan oksentaa. Ihan kuin olisimmekaan tarvinneet enempää vahvistusta sille, mikä hemmoteltu ja tahditon imbesilli hän on”, Piers Morgan kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, klikkaa tästä.

Kim Kardashian kertoo päivityksessään, että matkalle pääsyn edellytyksenä oli useissa terveystarkastuksissa käyminen kahden viikon aikana ja omaehtoisen karanteenin viettäminen.

”Sitten yllätin lähimmän sisäpiirini matkalla yksityiselle saarelle, missä pystyimme teeskentelemään, että asiat olivat normaaleja pikkuisen hetken. Tajuan, että suurimmalle osalle ihmisistä tämä ei vain ole mahdollista tällä hetkellä, joten näinä hetkinä nöyrryn miettimään, miten etuoikeutettua elämäni on”, Kardashian kirjoittaa.

Naisen koko päivityksen näet alta tai tästä linkistä.

Tästä kirjoituksesta huolimatta monet muutkin kuin Piers Morgan ovat ihmetelleet naisen päätöstä juhlistaa syntymäpäiviään hulppealla matkalla näinä aikoina.

”Menikö pandemia ohi? Olisipa joku kertonut minullekin, että voimme järjestää massiivisia juhlia”, on yksi kommentoinut.

”Hyvin itsekästä, kun niin monet kuolevat ja menettävät työnsä”, kirjoittaa toinen.

”Ihanaa miten eliitin jäsenten ei tarvitse käyttää maskeja tai pitää etäisyyttä toisiinsa”, on myös lohkaistu.

Lue myös: 40 vuotta täyttänyt Kim Kardashian joutui tylytyksen kohteeksi julkaistuaan bikinikuvia

Lue myös: Kim Kardashian oli tarkka tuoreen dokumentin kuvauksissa - varsinkin yhdessä asiassa

Lähde: Metro

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat