Kuva: AOP

Radio Cityn toimitukseen tilattiin Erika Helinin tyttökalenteri - paketissa oli jotain ihan muuta

07.12.2020 13:45 - Iiro Myllymäki

Yllätys oli melkoinen, kun paketti avattiin.

Radio Cityn toimituksessa koettiin yllättäviä hetkiä, kun erotiikkakaupasta tilatusta paketista paljastui jotain ihan muuta kuin piti. Cityn Päivää juontava Mikko Honkanen oli tilannut toimitukseen Miss Suomi -kilpailusta ja muun muassa Playboyssa poseeraamisesta tunnetun Erika Helinin tyttökalenterin vuodelle 2021.

- Päätin tilata kalenterin studion seinälle, jotta voisimme merkata siihen asioita, joita kunkin juontajan tulisi muistaa. Päätin tilata Erika Helinin kalenterin, koska halusin tukea nuorta naisyrittäjää ja samalla tuoda parempaa viihtyvyyttä työkavereille, Honkanen kertoo Voice.fi:lle.

Mies haki paketin perjantaina ja ihmetteli heti sen kokoa.

- Ihmettelin, miksi se on niin iso ja tuntuu hölskyvän. Luulin, että siellä on joku pikkuyllätys, kuten glögiä kalenterin lisäksi.

Mikko Honkanen avasi paketin maanantaina töissä, ja paketista ei paljastunut kalenteria ollenkaan. Sen sijaan paketissa oli itsetyydytykseen tarkoitettu tekopeppu. Radio Cityn juontajat huvittuivat yllätyksestä, ja näet miesten reaktioita paketin sisältöön Cityn Instagram-tarinoista. Huomaa, että tarinat säilyvät vain 24 tunnin ajan. Myös Erika Helin on reagoinut asiaan Instagram-tarinoissaan ja kummastelee tapahtunutta.

”Pitääkö lähteä Suomeen toimittamaan henkilökohtaisesti?” Maltalla asustava nainen naureskelee.

Mikko Honkanen uskoo sekaannuksen johtuvan siitä, että paketit ovat menneet sekaisin ja lähteneet väärille vastaanottajille. Hän toivoo, että tekopepun tilannut saa lopulta tilaamansa ja Cityn toimitus puolestaan saa kalenterin.

- Tavara palautuu aivan varmasti, koska kalenterille on edelleen tarvetta. Tilalle tulleelle tuotteelle tarve on sen verran vähäinen ajanpuutteesta johtuen, että menköön jollekin, joka sitä enemmän tarvitsee, Honkanen toteaa.

Voit kuunnella Cityn Päivää arkisin kello 10-14. Käy tykkäämässä Radio Citystä Facebookissa tästä linkistä.

Lue myös: Radio Citylle paluun tehnyt kaksikko hehkuttaa kuulijoitaan: "350 000 ihmisen unisex-pukukoppi"

Voice.fi ja Radio City kuuluvat Bauer Mediaan.

Kilpailut

Uusimmat