Kuva: Nelonen/Lars Johnson

Yllätys illan Temppareissa: Varattu jäi kuvausten jälkeen kiinni seksin harrastamisesta saarella

10.12.2020 07:15 - Henna Koste

Illan jaksossa kuullaan, mitä kauden pareille kuuluu nyt.

Temptation Island Suomi -ohjelman kahdeksannelta kaudelta ei puuttunut käänteitä. Illan jaksossa hypätään hetkeen, kun parien kotiinpaluusta on kulunut kaksi kuukautta. 

Viivi ja Lance lähtivät kesken kauden ja päättivät selvittää asiat kotona. Kotimatkalla Viivi sai kuitenkin toisenlaisen näkemyksen poikaystävältään. Kaikesta huolimatta Viivi löysi uuden läheisen ihmissuhteen saarelta. 

- Jos laittaa vaakalaudalle, että mitä siinä on menettänyt ja mitä saanut enemmän, ihmisistä ja itsestänsä, niin kyllä tämä on voitto, Viivi summaa. 

Jonna ja Jussi saapuivat saarelle luottamuspulan vuoksi. He molemmat ylittivät parisuhteensa rajat ja lähtivät iltanuotiolta tulistuneissa tunnelmissa. Kuvausten jälkeen Jonna kuuli Jussin ihastukselta Inkulta, että he olivat päätyneet harrastamaan saarella myös seksiä, vaikka tämä ei ollut paljastunut muille kuvausten aikana. 

- Emme sitten enää pystyneet hillitä itseämme. Kyllä se meni ihan seksiin asti. Miksi sitä en Jonnalle sitten kertonut? Ehkä sillä ei ollut välttämättä enää merkitystä siinä vaiheessa, Jussi kertoo ja jatkaa, että Jonna suuttui hänelle paljastuksesta. 

Tämän kauden pareista osa on jatkanut yhdessä, osa erillään. Kenen yhteinen taival on jatkunut?

Temptation Island Suomi

21.00

Nelonen

Lue myös: Temptation Islandin seuraava kausi kuvataan talvisessa Suomessa - kuvauspaikka julki

Kilpailut

Uusimmat