Kuva: Emmi Moilanen

Antti Tuisku palaa takaisin kotiseudulleen: "Juuri nyt olen äärimmäisen onnellinen"

10.12.2020 09:15 - Reija Saarinen

Tuiskun mukaan hän teki päätöksen Lappiin palaamisesta jo viime talvena.

Rovaniemeltä kotoisin oleva Antti Tuisku, 36, kertoo Instagramissa tehneensä viime talvena päätöksen siitä, että hän aikoo palata kotiseudulleen joksikin aikaa. Tuiskun mukaan paluu Lappiin on vain kasvanut ajan myötä. 

"Ajan myötä kaipuu kotiseudun maisemiin on kasvanut kasvamistaan. Sen hiljaista, vaimeaa ääntä ei ole saanut sammumaan edes se, että mulla on ollut aina mahdollisuus reissata kotona pohjoisessa aika ajoin. Toisaalta kaipuuta on taas kasvattanut jatkuva jännitys siitä, saadaanko etelään lunta," Tuisku kertoo.

Lumettomat talvet tuottavat varmasti päänvaivaa miehelle, joka rakastaa liikuntaa ja tunnetaan myös innokkaana hiihtäjänä. 

Tuisku kertookin, että päätös siitä, että hän palaa joksikin aikaa kotiseudulleen syntyi viime talvena. 

"No, tästä ajatuksesta ja elämän antamista mahdollisuuksista käsin päätin jo viime talvena, että palaisin takaisin pohjoiseen, muuttaisin ainakin hetkeksi takaisin Rovaniemelle ja katsoisin miltä se elämä sieltä käsin tuntuu. Ei nyt ihan pysyvästi, mutta pitkälle kevääseen kuitenkin. Just nyt olen äärimmäisen onnellinen."

Samaan hengenvetoon Tuisku kertoo ottavansa aikalisän myös sosiaalisesta mediasta. 

"Nyt kuitenkin ajattelin ottaa hieman taukoa ja etäisyyttä sosiaalisen median maailmasta ja haluankin tämän viestin myötä toivottaa kaikille mahdollisimman ihanaa ja hyvää loppuvuotta ja joulun aikaa. Me nähdään vihdoin ensi vuonna, enkä voisi odottaa vuoden vaihtumista enempää. Ootte rakkaita! Ja ennen kaikkea, ikävöin teitä," Tuisku kirjoittaa. 

Tuiskun julkaisu on kerännyt suuren määrän tykkäyksiä sekä kommentteja. Julkaisun pääset katsomaan alta. Jos se ei näy, löydät sen myös täältä.

Lue myös: Antti Tuisku julkaisee kirjan: "Yksi hienoimmista koskaan tekemistäni asioista"

Lue myös: Antti Tuisku jakoi somessa harmillisen huomion koulukiusaamisesta: "Mieltä musertavaa"

Kilpailut

Uusimmat