Kuva: AOP / AOP

Laulaja Sia syyttää Transformers-tähteä patologiseksi valehtelijaksi: 'Pysykää kaukana hänestä'

14.12.2020 11:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Sia on osoittanut tukensa laulaja FKA Twigsille, joka on haastanut Shia LaBeoufin oikeuteen henkisestä ja fyysisestä väkivallasta.

Laulaja FKA Twigs, oikealta nimeltään Tahliah Debrett Barnett, 32, on haastanut näyttelijä Shia LaBeoufin, 34, oikeuteen. Kaksikko seurusteli vuosina 2018 ja 2019 vajaan vuoden ajan. FKA Twigs väittää LaBeoufin kohdistaneen häneen fyysistä ja psyykkistä väkivaltaa.

Nyt myös laulaja Sia, 44, on kertonut kokemuksistaan liittyen Shia LaBeoufiin. Muun muassa Chandelier-hitistään tunnettu australialaislaulaja kertoo Twitterissä LaBeoufin loukanneen häntä emotionaalisesti. Sia puhuu miehestä ”patologisena valehtelijana”.

”Hän huijasi minut uskottomaan suhteeseen väittäen, että hän on sinkku. Uskon, että hän on hyvin sairas, ja tunnen myötätuntoa sekä häntä että hänen uhrejaan kohtaan. Jos rakastatte itseänne, pysykää turvassa ja pysykää kaukana”, Sia kirjoittaa.

Twiitin yhteydessä nainen on jakanut New York Timesin artikkelin FKA Twigsin lakisyytteestä.

Naisen twiitin näet alta tai tästä linkistä.

Sia lisäsi vielä toisessa twiitissään suorat terveisensä FKA Twigsille.

”Rakastan sinua. Tämä on sinulta hyvin rohkeaa, ja olen hyvin ylpeä sinusta”, Sia kirjoittaa.

FKA Twigs on arvostettu laulaja-lauluntekijä, tuottaja ja tanssija. (kuva: AOP)

New York Timesin mukaan FKA Twigs syyttää Shia LaBeoufia seksuaalisesta pahoinpitelystä, pahoinpitelystä ja henkisten vammojen aiheuttamisesta. FKA Twigs kertoo muun muassa tapauksesta, jossa hän oli LaBeoufin holtittomasti ajaman auton kyydissä ja LaBeouf uhkasi ajavansa kolarin, jos nainen ei tunnustaisi hänelle rakkauttaan. Lakisyytteen mukaan LaBeouf olisi myös tartuttanut tietoisesti FKA Twigsille sukupuolitaudin.

Laulaja Sia on tehnyt näyttelijän kanssa yhteistyötä vuoden 2015 Elastic Heart -musiikkivideolla, jossa Shia LaBeouf esitti toista rooleista. Kaksikon välisestä suhteesta ei tiedetä tämän enempää.

Shia LaBeouf on vastannut FKA Twigsin esittämiin syytöksiin New York Timesille antamassaan lausunnossa.

- Ei ole minun asiani kertoa kenellekään, miltä minun kohteluni tulisi heistä tuntua. Minulla ei ole verukkeita alkoholismilleni ja aggressiivisuudelleni, ainoastaan järkeistyksiä. Olen kohdellut kaltoin sekä itseäni että kaikkia ympärilläni jo vuosia. Olen satuttanut lähimmäisimpiäni. Olen tästä häpeissäni ja pahoillani heitä kohtaan, joita olen loukannut, LaBeouf sanoo.

Miehen mukaan kaikki häntä kohtaan nyt esitetyt syytökset eivät kuitenkaan ole totta. Hän kertoo saavansa apua alkoholismiinsa terapiassa ja 12 askeleen toipumisohjelmasta.

FKA Twigs kertoo halunneensa nostaa kokemuksensa esiin, jotta voisi näyttää, että myös tunnustettu taiteilija, jolla on rahaa ja vankka tukiverkko, voi ajautua jatkuvan lähisuhdeväkivallan uhriksi.

- Haluan nostattaa tietoisuutta pahoinpitelijöiden taktiikoista, joilla he onnistuvat kontrolloimaan ja estämään uhrejaan toimimasta, nainen sanoo New York Timesille.   

Lue myös: Transformers-tähti otti uuden roolinsa tosissaan - tatuoi koko rintansa

Lue myös: Shia LaBeoufia ei ole tunnistaa tuoreista kuvista - katso

Lähteet: New York Times, Entertainment Weekly

Uusimmat