Kuva: AOP

Ariana Granden kihlasormus sai fanit spekuloimaan - ovat vakuuttuneita helmen alkuperästä

22.12.2020 08:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Grande ilmoitti kihlauksestaan julkaisemalla kuvia muun muassa omalla Instagram-tilillään.

Uutisoimme eilen Arianan Granden, 27, kihlautuneen rakkaansa Dalton Gomezin kanssa. Grande kertoi ilouutisen sosiaalisessa mediassa julkaisemalla muun muassa Instagramissa kuvia upeasta sormuksestaan. 

Sormus sisältää suuren ja näyttävän timantin sekä suloisen helmen, joka Granden suurimpien fanien mielestä on todellinen perhekalleus.

Vuonna 2014 Grande julkaisi Twitter-tilillään kuvan sormuksesta, jonka hän sai isoäidiltään. Kultasormuksessa nähtiin ihana helmi, joka kuvatekstin mukaan oli peräisin hänen isoisänsä solmioneulasta. 

"Nonna antoi minulle sormuksen, jossa on helmi isoisän solmioneulasta. Isoäidin mukaan hän näki unen, jossa isoisä kertoi sen suojelevan minua."

Julkaisun näet alta.

Nyt fanit ovatkin täysin vakuuttuneita siitä, että Granden kihlasormuksessa komeileva helmi on juurikin tämä sama. Grande ei ole antanut itse asiasta mitään kommenttia, mutta ei ole myöskään kieltänyt fanien spekulaatioita.

"Voimmeko puhua hetken Arianan sormuksesta sekä helmestä, joka on peräisin hänen isoisänsä solmioneulasta. Niin kaunista."

"Olen varma siitä, että helmi on sama, kuin hänen isoisänsä solmioneulassa. Ihana ajatus."

Mitä mieltä sinä olet?

Lue myös: Ariana Grande murtuu kyyneliin uudella trailerilla - "Tämä show pelasti henkeni"

Lue myös: Ariana Grande jyrähti sometähdille: 'Täytyykö meidän tosiaan nyt mennä v*tun ravintoloihin?'

Lähde: Harper´s Bazaar

Uusimmat