Kuva: YouTube

Vieläkö muistat Yksin kotona 2 -elokuvan pulunaisen? Näyttelijä avautuu yksinäisestä joulustaan

24.12.2020 13:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Brenda Fricker palkittiin vuonna 1989 julkaistusta elokuvasta Oscar-palkinnolla.

Yksin Kotona -elokuvasarja kuuluu monien ihmisten jouluun. Varsinkin Macaulay Culkinin, 40, tähdittämät kaksi ensimmäistä elokuvaa ovat nousseet jo klassikoiksi.

Yksin Kotona 2 -elokuvassa nähdään monia lapsia pelottanut "pulunainen", johon Culkinin hahmo lopulta tutustuu ja kyseessä onkin todella herttainen ihminen.

"Pulunaista" näytellyt Oscar-palkittu Brenda Fricker, 75, paljasti The Ray D'Arcy Show -ohjelman haastattelussa, että joulu voi olla hänelle ja hänenlaisilleen hyvin synkkää aikaa.

- Valehtelisin, jos sanoisin, että tulossa on kiva ja onnellinen joulu. Olen kuitenkin vanha ja asun yksin, niin se voi olla aika synkkääkin. Laitan puhelimen pois päältä, katso jotain ohjelmia ja vietän aikaa koirani kanssa. En halua kuulostaa negatiiviselta, mutta tällainen joulu on aika yleinen monelle, Fricker kertoi ja jatkoi:

- Joulu ei kuitenkaan ole se raskain. Minusta uudenvuodenaatto on vaikeampi, kun kukaan ei ole halaamassa tai hymyilemässä. Tiedän, että vuosi vaihtuu, kun paikallinen kirkko soittaa kellojaan.

Fricker sai parhaan naissivuosan Oscarin vuoden 1989 elokuvasta Minun elämäni.

Fricker oikealla ja Culkin vasemmalla Yksin Kotona 2 -elokuvassa. (kuva: AOP)

Kilpailut

Uusimmat