Kuva: AOP

Sinkkuelämää-tähdet tekevät muhkean tilipussin paluusarjalla

12.01.2021 10:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Sarja tekee paluun, mutta yksi neljästä on poissa, sillä Kim Cattrall ei ole mukana.

Uutisoimme eilen ilouutisesta, jota on spekuloitu ja odotettu jo muutaman vuoden ajan. 90-luvun lopun ja 2000-luvun alun hittisarja Sinkkuelämää tekee nimittäin paluun.

Paluu tapahtuu And Just Like That -sarjan muodossa. Tietojen mukaan sarjassa seurataan tuttua kolmikkoa ja heidän elämäänsä viisikymppisenä. Yksi on kuitenkin joukosta poissa, sillä Kim Cattrall, 64, ei palaa Samantha Jonesin rooliin. Syy tähän lienee Carrie Badshaw -näyttelijä Sarah Jessica Parkerin sekä Catrallin huonot välit. 

Vuonna 2017 uutisoitiin, että Parker syytti Kim Cattrallin diivailua ja liian suuria vaatimuksia elokuvaprojektin kariutumisesta. Myös muiden sarjan tähtien uutisoitiin kyllästyneen Cattrallin diivan elkeisiin. Cattrall puolestaan on syyttänyt Sarah Jessica Parkeria huonosta kohtelusta kuvauksissa.

Mukana olevat tähdet Parker, Cynthia Nixon sekä Kristin Davis tekevät kuitenkin tietojen mukaan sarjalla huiman tilipussin. Variety-sivuston mukaan tähdistä jokainen tulee saamaan noin miljoona dollaria per jakso eli reilut 800 000 euroa. Kymmenosaisen sarjan kartuttama tilipussi on siis melkoinen. HBO Max ei ole kommentoinut palkkoja Varietylle mitenkään, vaikka sivustolla on käytössä dataa useista eri lähteistä.

Mistään ennenkuulumattomasta summasta ei kuitenkaan ole kyse. Monet suuret tähdet, kuten Reese Witherspoon, Nicole Kidman sekä Steve Carrell ovat ansainneet suoratoistopalveluissa olevista ohjelmistaan samanlaisia summia.

Lue myös: Nyt se on varmaa, Sinkkuelämää tekee paluun! Yksi on kuitenkin joukosta poissa

Lue myös: Miksi Kim Cattrall ei ole mukana Sinkkuelämää-sarjan paluussa?

Lähde: Variety

Kilpailut

Uusimmat