Kuva: AOP

Miksi Kim Cattrall ei ole mukana Sinkkuelämää-sarjan paluussa?

11.01.2021 22:15 - Iiro Myllymäki

Samanthaa esittänyt Kim Cattrall on ilmiriidoissa kollegansa Sarah Jessica Parkerin kanssa.

Uutinen Sinkkuelämää-sarjan paluusta on ilahduttanut monia, mutta yksi asia on herättänyt harmistusta. Naisnelikosta on nimittäin yksi poissa, sillä Kim Cattrall, 64, ei palaa Samanthan rooliin tulevassa HBO Maxin And Just Like That -sarjassa.

Tulevasta sarjasta kertovassa tiedotteessa ei sanota, miksi Kim Cattrallia ei nähdä mukana. On kuitenkin helppo päätellä, että syy piilee hänen ja Sinkkuelämää-kollega Sarah Jessica Parkerin, 55, riitaisista väleistä. Sarjan pohjalta tehty toinen elokuva ilmestyi vuonna 2010, ja monet ovat toivoneet kolmatta elokuvaa. Vuonna 2017 uutisoitiin, että Sarah Jessica Parker syytti Kim Cattrallin diivailua ja liian suuria vaatimuksia elokuvaprojektin kariutumisesta. Myös muiden sarjan tähtien uutisoitiin kyllästyneen Cattrallin diivan elkeisiin.

Kim Cattrall (kuva: AOP)

Kim Cattrall puolestaan on syyttänyt Sarah Jessica Parkeria huonosta kohtelusta kuvauksissa. Alkuvuodesta 2018 Cattrall teki tuntemuksensa hyvin selväksi Instagram-päivityksessään, jossa hän reagoi Parkerin hänelle esittämiin surunvalitteluihin hänen veljensä kuoltua. Hän kirjoitti, ettei halua Parkerin tukea tilanteessa ja kuvaili kollegaansa julmaksi.

”Annapa kun teen tämän selväksi. Et ole perhettäni. Et ole ystäväni. Kirjoitan tämän käskeäkseni sinua vielä kerran lakkaamaan ratsastamasta tragediallani saadaksesi takaisin "mukavan tytön" imagosi”, Cattrall kirjoitti.

Sarah Jessica Parker on kuitenkin toistuvasti kiistänyt, että kaksikon välillä olisi vakavaa riitaa.

- Ei ole mitään kissatappelua eikä ole koskaan ollutkaan, nainen kommentoi vuonna 2018 Vulturen haastattelussa.

Kim Cattrall on haastatteluissa tehnyt selväksi, ettei koskaan ystävystynyt Parkerin kanssa. Parker on puolestaan kertonut tulkinneensa kaksikon välisen suhteen eri tavalla.

Cattrall sanoi vuonna 2019 Mail Onlinen haastattelussa suoraan, ettei halua palata Samantha Jonesin rooliin.

- Elämässä oppii asioita, ja olen oppinut, että kannattaa tehdä töitä hyvien ihmisten kanssa ja yrittää tehdä siitä hauskaa, Cattrall totesi.

Sinkkuelämää-sarjaa esitettiin vuosina 1998-2004. (kuva: AOP)

Lue myös: Sarah Jessica Parker paljastaa yllättävän teorian Sinkkuelämää-sarjasta - oletko kuullut aiemmin?

Lue myös: Sinkkuelämää-näyttelijöiden välit huonommat kuin koskaan - vihanpito alkoi jo 14 vuotta sitten

Lähde: AV Club

Kilpailut

Uusimmat