Kuva: AOP

Sarah Jessica Parker vastasi fanin epäilevään kommenttiin Kim Cattrallista: "En sanoisi noin"

12.01.2021 19:15 - Iiro Myllymäki

Kim Cattrall ei tee paluuta Sinkkuelämää-maailmaan, ja tämän uskotaan johtuvan hänen ja Sarah Jessica Parkerin tulehtuneista väleistä.

Maanantaina uutisoitiin, että legendaarinen Sinkkuelämää-sarja tekee paluun HBO Max -palvelussa. And Just Like That -nimeä kantava sarja jatkaa Carrien, Mirandan ja Charlotten tarinaa viisikymppisinä naisina, mutta Samantha on joukosta poissa. Vaikuttaa selvältä, että syy tähän piilee Samanthan näyttelijän Kim Cattrallin, 64, ja Carrien näyttelijän Sarah Jessica Parkerin, 55, huonoissa väleissä, joista kirjoitimme enemmän tässä jutussa.

Nyt Sarah Jessica Parker on ottanut kantaa näihin huhuihin. Nainen on vastannut joihinkin Instagramissa aiheesta esitettyihin kommentteihin. Eräs kommentoija kirjoitti, että Parker ja Cattrall eivät vain taida pitää toisistaan. Parker kiisti tämän.

”Ei. Kyse ei ole siitä, etten pitäisi hänestä. En ole koskaan sanonut noin. En koskaan sanoisi noin. Samantha ei ole osa tätä tarinaa. Mutta hän tulee aina olemaan osa meitä, huolimatta siitä, missä me olemme tai mitä me teemme”, Sarah Jessica Parker vastasi.

Kun toinen fani kommentoi tulevansa kaipaamaan Samanthaa ja Kim Cattrallia, Sarah Jessica Parker vastasi:

”Me myös. Rakastimme häntä niin paljon.”

SInkkuelämää-sarjaa tehtiin kuusi kautta ja lisäksi siitä tehtiin kaksi elokuvaa. (kuva: AOP)

Parkerin Instagram-kommentoinnista voi päätellä, että Samanthan hahmoa ei nähdä tulevassa sarjassa uuden näyttelijänkään esittämänä. Eräs kommentoija ehdotti Samanthan näyttelijäksi Jennifer Coolidgea.

”Meillä on uusia tarinoita kerrottavana. Olemme innoissamme”, Parker vastasi tähän ehdotukseen.

Sarah Jessica Parker on aiemminkin yrittänyt tyynnytellä huhuja hänen ja Cattrallin riidasta. Cattrall puolestaan on kertonut Parkerin olleen ”julma” häntä kohtaan sarjan kuvauksissa ja jääneensä muiden näyttelijöiden porukan ulkopuolelle.

Lue myös: Miksi Kim Cattrall ei ole mukana Sinkkuelämää-sarjan paluussa?

Lue myös: Sinkkuelämää-luojan uusi sarja nousi Netflixin katsotuimmaksi

Lähde: Today

Kilpailut

Uusimmat