Kuva: AOP

Lady Gaga ja Jennifer Lopez esiintyvät Bidenin virkaanastujaisissa - Trump raivoissaan

19.01.2021 19:45 - Roy Kokkonen

Donald Trump ei aio osallistua Joe Bidenin virkaanastujaisiin.

Donald Trumpin kausi Yhdysvaltain presidenttinä päättyy keskiviikkona 20. tammikuuta klo 12 paikallista aikaa. Toisin kuin on ollut tapana, Trump ei aio osallistua seuraajansa Joe Bidenin virkaanastujaisiin, vaan lentää Floridaan sotilasseremonian saattelemana.

Bidenin virkaanastujaisissa on paikalla vain 1000 henkilöä, mutta tapahtuma lähetetään suorana useilla televisiokanavilla. Taphtuma alkaa kello 11:30 paikallista aikaa, eli kello 18:30 Suomen aikaa.

Joe Biden vannoo virkavalansa kello 12. Bidenin ja varapresidentti Kamala Harris puheiden lisäksi tapahtumassa kuullaan myös tähtiartisteja. Lady Gaga laulaa Yhdysvaltain kansallislaulun ja Jennifer Lopez esiintyy yleisölle.

Näyttelijä Tom Hanks juontaa illalla 90-minuuttisen juhlaohjelman, jossa esiintyvät muun muassa Jon Bon Jovi, Foo Fighters, John Legend, Eva Longoria, Demi Lovato, Bruce Springsteen ja Justin Timberlake.  

Washington Postin haastatteleman sisäpiirilähteen mukaan mukaan Trump ei ole mielissään tähtikaartin esiintymisestä. Lukuisat muusikot ja Hollywood-tähdet ovat arvostelleet Trumpia kovasanaisesti tämän presidenttikauden aikana.

Lue myös: Jim Carrey palasi Joe Bideniksi vaalituloksen jälkeen - sketsillä miljoonia katselukertoja

Lähde: Independent, The Guardian

Kilpailut

Uusimmat