Kuva: AOP

Robbie Williams matkusti Karibialle kielloista huolimatta - kerrotaan nyt saaneen koronatartunnan

20.01.2021 17:15 - Iiro Myllymäki

Robbie Williamsin kerrotaan olevan nyt karanteenissa.

Laulaja Robbie Williams, 46, on saanut koronavirustartunnan, kertoo lähde The Sunille. Mies matkusti perheineen joulukuun lopussa Karibialle Saint-Barthélemyn saarelle ja on nyt karanteenissa.

- Robbie on nyt ollut melko kipeä. Hänen täytyy pysyä huvilassa, jossa hän on perheensä kanssa. Se ei ole mikään huonoin mahdollinen paikka viettää karanteenia, vaikkakaan hän ei nyt voi mennä rannalle, lähde kertoo.

Robbie Williamsin seurana on vaimo Ayda Field ja parin neljä lasta. Perheen uskotaan viettäneen joulun Lontoossa ennen kuin he lähtivät Karibialle. Tuohon aikaan Lontoo ja sen ympäröivät alueet olivat tiukkojen koronarajoitusten alla eikä vapaa-ajan matkustaminen ollut sallittua. Sama tiukka yhteiskunnan sulku on edelleen käynnissä. Ainoastaan välttämättömäksi katsottava matkustelu on nyt sallittua.

Robbie Williams epäili saaneensa koronatartunnan jo viime vuoden huhtikuussa. Tuolloin hän palasi Australiasta Los Angelesiin ja asettui heti karanteeniin. Tuolloin mies vietti kolme viikkoa erossa vaimostaan ja lapsistaan.

- Olin karanteenissa Airbnb-kämpässä samalla kadulla kuin perheeni ja aloin olla huolissani ruoasta ja lääkkeiden riittävyydestä ja perheestäni. Olin hyvin pelokas muutaman päivän ajan, Williams muisteli myöhemmin tilannetta.

Lue myös: Robbie Williams aikoo kuvata kohuvideonsa uudestaan - traumatisoi monet 20 vuotta sitten

Lue myös: Robbie Williamsin oksettava paljastus: "Minulla on tapana pissata muiden uima-altaisiin"

Lähteet: Metro, Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat