Kuva: AOP

Chachi Hildén täytti 25 vuotta - Duudson-Jukka onnitteli rakastaan kauniilla somejulkaisulla

24.01.2021 09:15 - Henna Koste / henna.koste@bauermedia.fi

Chachi Hildén juhli syntymäpäiväänsä kasvavan perheensä kesken.

Perjantaina julkisuudesta tuttu pariskunta Jukka ja Chachi Hildén kertoivat sosiaalisessa mediassa odottavansa toista yhteistä lastaan. Parin Sophia-tytär täytti loppuvuodesta vuoden. 

Hildénien perheessä on ollut tällä viikolla todella aihetta juhlaan, sillä tanssija ja somevaikuttaja Chachi täytti lauantaina 25 vuotta. Syntymäpäiväsankari julkaisi Instagram-tilillään kuvasarjan, joissa näkyy myös kauniisti pyöristynyt raskausvatsa. 

"Kiitos kaikille syntymäpäiväonnitteluista. Kiitos rakkaalle aviomiehelleni, että hän tekee - ei vain tästä päivästä, vaan kaikista muistakin - niin erityisiä minulle. Olen onnellinen saadessani juhlia syntymäpäivääni perheeni kanssa, yksi vielä vatsassani", Chachi kirjoitti. 

Näet kaikki kuvat klikkaamalla oikealla olevaa nuolta. 

Jukka Hildén muisti vaimoaan myös sosiaalisessa mediassa kauniin kuvan ja kirjoituksen kera. 

"Olet uskomattomin vaimo, äiti ja paras ystävä, jota voi kuvitella. Olen niin niin niin onnellinen ja ylpeä pienestä Sophia Rosestamme sekä toisesta pienokaisesta vatsassasi. Kiitos kaikesta - etenkin siitä, että tuot valoa elämääni. Rakastan sinua aina", Jukka kirjoitti. 

Hildénin perhe muutti hiljattain Espooseen. Jukka ja Chachi kihlautuivat kesällä 2018. Pariskunta meni naimisiin syksyllä 2019. 

Chachi on luonut menestyksekästä uraa tanssin parissa. 

2019

(kuva: AOP)

2016

(kuva: AOP)

Lue myös: Chachi Hildén esitteli tanssitaitojaan - mukana menossa lähes koko perhe

Kilpailut

Uusimmat