Kuva: AOP

Kylie Jennerin Instagram-julkaisu puhuttaa someväkeä - "Tässä on paras ystäväni"

23.01.2021 13:15 - Henna Koste / henna.koste@bauermedia.fi

Kylie Jenner poseeraa pitkäaikaisen ystävänsä kanssa.

Kerroimme hiljattain, että Kylie Jenner, 23, on joutunut hakemaan lähestymiskieltoa pakkomielteisen faninsa vuoksi. Jenner on pelännyt etenkin pienen Stormi-tyttärensä puolesta. 

Muiden perheenjäsentensä lailla, myös Kylie Jennerillä on ollut epäonnea ihmissuhderintamalla. Muutama vuosi sitten Jennerin ja hänen parhaan ystävänsä Jordyn Woodsin tiet erkanivat, sillä Khloé Kardashianin puolison Tristan Thompsonin huhuttiin pettäneen puolisoaan Woodsin kanssa. Khloé Kardashian on Kylie Jennerin sisko. 

Jenner osoittaa myös uudessa Instagram-julkaisussaan, että Woodsin paikka on nyt täytetty.

"Tässä on paras ystäväni", Jenner kirjoittaa kuvatekstissä. 

Kuvassa Jennerin vierellä poseeraa somevaikuttajana tunnettu Anastasia Karanikolaou, 23, joka tunnetaan myös nimellä Stassie. Naiset ovat tunteneet toisensa lapsuudesta asti. Karanikolaou on myös kuulunut Woodsin läheisiin ystäviin.

Kuva on kerännyt lyhyessä ajassa lähes 9 miljoonaa tykkäystä ja pitkän liudan kommentteja. Vaikka moni on ihaillut upeita ystävyksiä, on kuvaan tullut myös huvittuneita kommentteja.

"Pidä hänet kaukana Tristanista", fanit varoittelevat. 

Karanikolaou on puhunut avoimesti kauneusleikkauksistaan. Hän on kertonut, että hänen rintojaan on suurennettu useamman kerran. Sen lisäksi tähti on kertonut ottavansa huulitäytteitä. 

Lue myös: Kuka on Kylie Jennerin seurassa usein nähty kaunotar? Kaksikko ollut ystäviä jo 9 vuoden ajan

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat