Kuva: AOP

Kuka on Kylie Jennerin seurassa usein nähty kaunotar? Kaksikko ollut ystäviä jo 9 vuoden ajan

23.04.2020 17:15 - Milena Raappana

Kylie Jennerin kanssa samanlaisissa asukokonaisuuksissa ja matkaseuralaisena nähty Anastasia Karanikolaou ei kuitenkaan ole uusi Jordyn Woods, sillä kaksikolla on jo pitkä historia yhdessä.

Meikkimoguli Kylie Jennerin, 22, sosiaalisessa mediassa on näkynyt useita otoksia Anastasia Karanikolaoun, 22, kanssa. 

Monelle varmasti tulee ensimmäisenä mieleen, että Anastasia, joka tunnetaan myös nimellä Stassie, olisi tullut Kylien entisen parhaan ystävän Jordyn Woodsin, 22, tilalle. Todellisuudessa kaksikko on tuntenut jo peräti yhdeksän vuoden ajan. 

Mutta kuka Stassie oikeastaan on? Evening Standard -julkaisu syventyi naisen perhesuhteisiin, työhön, kauneusleikkauksiin ja siihen, miten Kylie ja Stassie tutustuivat. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kuka on Anastasia Karanikolaou?

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Anastasia Karanikolaou on malli ja sosiaalisen median tähti. Instagramissa naisella on peräti 7,5 miljoonaa seuraajaa ja YouTubessa 516 000 seuraajaa. Naisen somekanavat täyttyvät erilaisista asukuvista, ja satunnaisesti hän kuvaa elämästään vlogeja. Tähden yksi suosituimmista videoista käsittelee hänen kauneusleikkauksiaan, joista hän on ollut todella avoin. 

Hänen työhönsä lukeutuu mallin töiden lisäksi kaupalliset yhteistyöt sosiaalisessa mediassa eri brändien kanssa.

Miten Stassie ja Kylie tutustuivat?

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kaksikko tapasi kirjakaupassa fanitapaamisessa, jota Kylie oli mukana järjestämässä ja johon Stassie osallistui. He alkoivat viettää paljon aikaa ja Stassiesta tuli läheinen Kardashianeiden ja Jordyn Woodsin kanssa. Hän jopa muutti vähäksi aikaa Kylien ja Jordynin kanssa saman katon alle. 

Kyliesta ja Stassiesta on tullut erottamattomat ja he matkustelevat ja ottavat paljon yhteiskuvia samanlaisissa asukokonaisuuksissa. Stassie oli myös mukana Kardashian-Jenner-klaanin Italian matkalla ja osallistui Kylien hulppeisiin 22-vuotissyntymäpäiväjuhliin, jotka järjestettiin hillittömällä jahdilla. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Stassie on myös läheinen ystävä Kendall Jennerin, 24, kanssa. Kylie paljastikin Instagram Storiesissaan, että kolmikko on viettänyt lapsuudessa paljon aikaa ja kasvanut yhdessä aikuisiksi. 

Ketkä ovat Stassien vanhemmat?

Stassien isä on kreikkalaissyntyinen pörssimeklari Periklis Nikolaos Karanikolaou. Kaksikko vaikuttaisi olevan hyvissä läheisissä väleissä ja Periklis onkin esiintynyt Stassien somessa ja vlogeissa. 

Isänpäivänä Stassie jakoi vanhoja suloisia kuvia isästään ja hänestä. Päivityksessä hän kiitti isäänsä loputtomasta rakkaudesta ja tuesta. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Stassien äiti on Nicolette Karanikolaou. Evening Standard kuitenkin epäili naisen olevan Stassein äitipuoli, sillä hän kirjoitti Periklisin syntymäpäivänä Instagramiinsa:

"Tiedän, että edellinen vuosi on ollut sinulle haasteellinen ja olemme yhdessä matkalla kohti uutta aluetta ja katsomme sinun tyttöjesi ja minun poikieni kasvavan! #uusperhe Kiitos, kun olet avoin elämään ja rakastamaan uudestaan."

Stassiella on myös sisko Alexia Karanikolaou, joka työskentelee kampaajana. 

Millaisia kauneusleikkauksia Stassielle on tehty?

Stassie on ollut todella avoin kauneusleikkauksistaan ja dokumentoinut aiheesta vlogin YouTube-kanavalleen. Hänen rintojaan on suurennetty kaksi kertaa, ja molemmista leikkauksista vastasi julkisuuden henkilöiden suosima plastiikkakirurgi Ashkan Ghavami

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kaksikko kertoi ensimmäisen leikkauksen jälkeen Harper's Bazaarille, että Stassien toinen rinta oli ollut toista huomattavasti suurempi, mikä vaikeutti istuvien rintaliivien löytämistä.

- Olin todella avoin kertomaan (aiheesta) — plastiikkakirurgiassa ei ole mitään hävettävää. Monet ajattelevat, että plastiikkakirurgiaa tehdään vain kosmeettisista syistä muuttaakseen jotain, mistä on epävarma, Stassie kuvaili Harper's Bazaarille.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

- Kaikissa kommenteissa sanottiin "olet niin epävarma, olet niin epävarma", mikä on täysin päinvastaista. Jos olisin epävarma, en olisi näyttänyt sitä. Halusin näyttää, ettei siinä ole mitään hävettävää — on todella yleistä, että tytöillä on tällaisia ongelmia ja ne on mahdollista korjata.

Ensimmäisen leikkausken jälkeen Stassielle tehtiin vielä toinen, jossa hänen rintojensa kokoa suurennettiin. Nainen kertoi painonpudotuksen myötä hänen rintojensa surkastuneen, ja hän halusi niiden olevan "taas söpöt". 

Tähti on myös avoimesti kertonyt käyttävänsä huulitäytteitä. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Jordyn Woods pärjää taloudellisesti hyvin ilman Kardashianeita - tienestit päätä huimaavia

Lue myös: Kylie Jenner ei voi enää nähdä kohukaunotarta - "Kerran selkäänpuukottaja, aina selkäänpuukottaja"

Lähde: Evening Standard

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat