Kuva: AOP

Kourtney Kardashianiin yhdistetty Travis Barker on aiemmin kertonut ihastuksestaan Kimiin

26.01.2021 09:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Barker on todennut haastattelussa pitävänsä kurvikkaista naisista.

Uutisoimme eilen Kourtney Kardashianin, 41, löytäneen rinnalleen uuden rakkauden. Tietojen mukaan Kardashian on jo pidemmän aikaa viettänyt paljon aikaa rumpali Travis Barkerin kanssa. Näyttää siis siltä, että kaksikon pitkäaikainen ystävyyssuhde on syventynyt rakkaudeksi. 

Samalla, kun uusi suhde tuli julkisuuteen, nousi puheenaiheeksi myös Barkerin vuonna 2015 antama haastattelu. Siinä hän kertoi suhteestaan Paris Hiltoniin sekä ihastuksestaan Kourtneyn siskoa Kim Kardashiania kohtaan, joka toimi tuolloin Hiltonin assistenttina.

- Kuka voisi olla tuijottamatta Kimiä? Nautin ajan viettämisestä Parisin kanssa, mutta pidän kurvikkaista naisista. En voinut pitää silmiäni erossa Kimistä, hän kertoi tuolloin. 

Barkerin mukaan tilanne ei koskaan edennyt millään tavalla, eikä hän koskaan ollut epäkunnioittava Parisia kohtaan.

Kardashianin ja Barkerin suhteesta ei juurikaan ole tietoja julkisuuteen tullut. Miehen lähipiiristä kuitenkin paljastetaan miehen tunteiden syventyneen Kourtneyta kohtaan jo tovi sitten. 

- Travis on erittäin hyvä mies. Hänen lähellään on helppo olla. Hänellä on aina ollut syviä tunteita Kourtneyta kohtaan. Hän on piirittänyt häntä jo jonkun aikaa, lähipiiristä kerrotaan. 

Lue myös: Travis Barker kritisoi muusikoita, jotka keikkailevat koronapandemian aikana: "Epäkunnioittavaa"

Lue myös: Travis Barker raivoissaan, muusikko yritti lähestyä rumpalin 13-vuotiasta tytärtä: "Kuvottavaa!"

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat