Kuva: AOP

Dakota Johnson avoimena paniikkikohtauksestaan - "Kaikki miettivät, mitä oikein tapahtuu"

26.01.2021 16:15 - Lauri Kujanpää

Johnson tunnetaan varsinkin Fifty Shades of Grey -elokuvasta.

Fifty Shades of Grey -elokuvaa tähdittänyt Dakota Johnson, 31, kertoi The Tonight Show -ohjelman haastattelussa, kuinka oli saanut paniikkikohtauksen uuden Our friend -elokuvansa kuvauksissa. Tilanne oli tapahtunut, kun Johnson oli tehnyt laulukohtausta.

- Se oli todella pelottavaa. Minulla on hieman lavakammoa, joten kun tulen esimerkiksi sinun ohjelmaasi, olen todella hermostunut ja nauran ensin ja sitten itken, Johnson pohjusti juontaja Jimmy Fallonille ja jatkoi:

- Laulaminen muiden edessä on karmivaa ja teimme juuri sellaisen kohtauksen. Muistan, kun he painoivat laulun soimaan ja huusivat "kamera käy!" ja sain heti paniikkikohtauksen. Juoksin ympäri teatteria ja takahuonetta ja nauroin hysteerisesti ja kaikki miettivät, että mitä oikein tapahtuu. Sitten lopetin liikkumisen ja aloin itkemään.

Fallon kysyi, että mikä oikein aiheutti paniikkikohtauksen.

- En tiedä, se vain tuli päälle. Olin niin peloissani ja täydessä taistelutilassa, Dakota vastasi.

Suomessa tuhannet ihmiset kärsivät paniikkihäiriöstä sekä paniikkikohtauksista. Mieli.fi-sivuston mukaan paniikkihäiriöstä kärsivä kokee toistuvia, voimakkaita ahdistuneisuuskohtauksia. Paniikkikohtaus alkaa yllättäen ja pahenee nopeasti pakokauhuntuntuiseen tilaan. Kohtauksen oireita ovat äkkinäinen sydämentykytys, tukehtumisen tunne, rintakipu ja huimaus. Paniikkikohtaukseen liittyy usein tunne todellisuuden vääristymisestä sekä sekoamisen tai kuoleman pelko. 

Lue myös: "Jos kuolen, niin sitten kuolen" - Uniikki avoimena paniikkihäiriöstään ja sen hoidosta

Lähteet: People, Mieli

Kilpailut

Uusimmat