Kuva: Nelonen/Lars Johnson

Sami Kuronen paljastaa, lähtisikö itse Temptation Islandille - "Jos olisin parikymppinen..."

27.01.2021 18:45 - Roy Kokkonen

Temptation Island Suomen juontaja Sami Kuronen kertoo, että välillä kuvauksissa olisi tehnyt mieli jopa viheltää peli poikki.

Juontaja Sami Kuronen luotsaa Temptation Island Suomen jo yhdeksännelle kaudelle. Tällä kertaa viettelysten saari on muuttanut Levin talvimaisemiin. Sarjan yhdeksäs kausi alkaa 17. helmikuuta Nelosella ja Ruudussa.

Sarjassa nähdään neljä paria, joita kolmen viikon ajan viettelevät kymmenen sinkkumiestä ja kymmenen sinkkunaista.

– Levi paikkana on varmasti kaikkein paras, kun miettii näitä talvisia olosuhteita. Ja lähtöasetelma on herkullisempi kuin pitkään aikaan, Kuronen sanoo Voice.fi:n haastattelussa.

Kausien varrella on nähty monenlaisia pareja ja sinkkuja, jotka kaikki tulevat eri lähtökohdista ohjelmaan. Kuronen kertoo edelleen ihmettelevänsä, kuinka hyvin osallistujat uskaltautuvat heittäytyä mukaan.

Mutta onko juontaja koskaan itse miettinyt lähtevänsä mukaan?

– En varmaan tässä elämäntilanteessa tai tämän ikäisenä pystyisi lähtemään. Mutta jos olisin parikymppinen ja vastaavassa tilanteessa kuin muut osallistujat, niin miksi ei. Mutta se, kuinka hyvin pystyisin selviämään siellä, on ihan toinen juttu, Kuronen nauraa.

Miehen kokemuksen perusteella Temppareissa ei tulisi olemaan helppoa.

– Ajatus siitä, että kolmen viikon ajan katsoisin kumppanin edesottamuksia ruudulta, enkä pystyisi siihen itse vaikuttamaan, kuulostaa aika rankalta, Kuronen sanoo.

– Mutta toisaalta, kokemus on osoittanut sivustaseuraajallekin, että jos tuosta selviää, niin kyllä se antaa edellytykset viedä parisuhdetta ihan uudelle tasolle. Lähtökohtaisesti kaikkien, jotka sieltä yhdessä on pois lähtenyt, parisuhde on vahvistunut.

Tapahtumien seuraaminen pääkallopaikalta on ajoittain juontajallekin raskasta. Joskus on tuntunut siltä, että tekisi mieli viheltää peli poikki.

Kuuntele alta, minkälaista on seurata sarjan tapahtumia kuvauksissa:

Lue myös: Temptation Island Suomen parit esiteltiin! Mukana ohjelman historian ensimmäinen transsukupuolinen

Lue myös: Temptation Island Suomen naissinkut esittäytyvät: "Oon ennenkin pannu miehiä kuntoon"

Lue myös: Temptation Island Suomen miessinkut julki: "Jos selkä on notko, mä voin olla sun jalkovälityyny"

Kilpailut

Uusimmat