Kuva: AOP

Chrissy Teigenia syytettiin pröystäilystä - tähti vastasi jämäkästi takaisin

04.02.2021 21:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Teigenin twiitti levisi Twitterissä kulovalkean lailla.

Malli ja tv-tähti Chrissy Teigen, 34, on ollut sosiaalisessa mediassa hyvin rehellinen elämästään ja viime vuonna Teigen muun muassa suri avoimesti saamaansa keskenmenoa.

Nyt Teigen oli Twitter-sivullaan kertonut tarinan, jossa oli kokenut hämmentävän hetken ravintolassa.

"Kerran minä ja mieheni John (laulaja John Legend) olimme ravintolassa ja tarjoilija suositteli erästä viiniä. Kun saimme laskun, järkytyimme: Se oli 13 000 dollaria. Kuinka ihmeessä tarjoilija suosittelee tuollaista viiniä?"

Teigenin tarina olikin saanut erilaisemman vastaanoton kuin Teigen oli kenties odottanut. Twiitti nimittäin levisi nopeasti ja monet ihmiset alkoivat syyttämään Teigenia rahalla leveilystä.

"Toiset kuolevat nälkään ja sinä kerrot tuollaista?"

"Kaikilla ei ole varaa 300 dollarin sairaalalaskuun, mutta teille järkytystä aiheutti 13 000 dollarin viinipullo, jonka kuitenkin maksoitte tuosta noin vain?"

Teigen oli lopulta kommentoinut saamaansa palautetta:

"Hei... Kaikki mitä sanon Twitterissä ei ehkä sovi teille kaikille, koska kyse on minun elämästäni ja minun tarinoistani. Näen teidän juttunne ja ymmärrän vitsinne. Olette hauskoja."

"Jaan teille tarinoita kusetuksesta ravintolassa, ikävistä viikoista, vauvasta, joka ei syntynyt, ahdistuksesta... ja mitä te ajattelette: "Lyödään tämä rikas nainen maahan""

Lue myös: Keskenmenon kokeneelta Chrissy Teigeniltä rehellinen päivitys: "Korjaannun kyllä pian"

Lue myös: Chrissy Teigen otti tatuoinnin menehtyneen poikansa muistolle - katso

Lähde: The Blast

Kilpailut

Uusimmat