Kuva: AOP

Keskenmenon kokeneelta Chrissy Teigeniltä rehellinen päivitys: "Korjaannun kyllä pian"

26.11.2020 18:15 - Iiro Myllymäki

Chrissy Teigen ja hänen aviomiehensä John Legend kokivat keskenmenon noin kaksi kuukautta sitten.

Malli ja tv-tähti Chrissy Teigen, 34, on antanut seuraajilleen tilannepäivityksen pidettyään viime aikoina matalaa profiilia sosiaalisessa mediassa. Nainen koki noin kaksi kuukautta sitten keskenmenon, ja on sittemmin pariin otteeseen kertonut avoimesti asian aiheuttamasta suuresta surusta.

”En twiittaile paljon, koska rehellisesti sanottuna olen surun aiheuttaman masennuksen kuopassa. Älkää olko huolissanne, sillä minulla on paljon auttajia ympärilläni ja korjaannun kyllä pian”, Teigen on nyt kirjoittanut.

Naisen twiitin pääset katsomaan alta. Jos twiitti ei näy, klikkaa tästä.

Nainen on saanut paljon tukea päivityksen kommenteissa, mutta mukaan mahtuu myös toisenlainen kommentti. Eräs twiittaaja on kirjoittanut, että masennuksesta ja surusta kärsivät saattavat pahastua ”korjaantumisesta” puhumisesta. Chrissy Teigen on vastannut tähän kommenttiin.

”Olen nyt hyvin synkässä kuplassa enkä kykene ilmaisemaan asioita. Teen vain parhaani. Tunnen olevani rikki, ja tiedän vain, että sen vastakohta on korjaantuminen. Tiedän, ettei se ole helppoa, mutta se on kaikki, mitä pystyn tällä hetkellä ajattelemaan. En tarkoittanut loukata”, Teigen kirjoittaa.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Chrissy Teigen on aiemmin ilmaissut tuntemuksiaan keskenmenon jälkeen muun muassa kirjottamalla pitkän tekstin, jossa hän muun muassa perusteli, miksi halusi otattaa itsestään valokuvia keskenmenon yhteydessä. Pääset lukemaan aiheesta lisää tästä jutusta.

Chrissy Teigenillä ja hänen aviomiehellään John Legendillä, 41, on kaksi yhteistä lasta.

Lue myös: Chrissy Teigen ja John Legend menettivät pienen poikansa - sydäntä särkevä kirjoitus julki

Lue myös: Chrissy Teigen otti tatuoinnin menehtyneen poikansa muistolle - katso

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat