Kuva: All Over Press

Miley Cyrus murtui kyyneliin kesken Super Bowl -esityksen: "Sydämeni rikotaan useasti"

08.02.2021 15:15 - Senja Rapila

28-vuotias laulaja murtui laulaessaan Wrecking Ball -kappalettaan.

Ulkomaismediat ovat uutisoineet laajasti viime yönä järjestetystä Super Bowl -ennakkokonsertista. Yksi konsertissa esiintynyt tähti on Miley Cyrus, 28. 

Kuten voi arvata, Cyrus esitti konsertissa myös tunnetun kappaleensa Wrecking Ball. Kappaleen aikana hän kuitenkin herkistyi hetkittäin ja keskeytti laulamisen kokonaan.

Kun kappaleessa tulee kohta: "Älä koskaan ajattele, että vain kävelin pois, tulen aina haluamaan sinua", Cyruksen ääni hiljeni ja alkoi rakoilemaan. Daily Mail -sivuston mukaan tämän jälkeen hänen kuultiin niiskaisevan, ennen kuin hän laski päänsä kerätäkseen itsensä loppukappaletta varten. Kappaleen aikana laulaja pyyhki myös kyyneleitä silmistään.

Kappaleen päättymisen jälkeen Cyrus kertoi yleisölle, mistä oli kyse.

- Käytän paljon glitteriä ja varusteita, mutta minulla on myös sydän esillä ja näytän tunteeni avoimesti. Sydämeni rikotaan todella useasti, hän kertoo.

Wrecking Ball -kappaleen huhutaan olevan kirjoitettu Cyrusin ex-aviomiehelle, Liam Hemsworthille, jonka kanssa tähti erosi vuonna 2019. Pari ehti olla vain kahdeksan kuukautta naimisissa. Cyrus on myöhemmissä haastatteluissa kertonut avoimesti, että rakastaa miestä vielä 'todella, todella paljon'.

Lue myös: The Weekndin Super Bowl -esitys sai ihmiset innostumaan ja some täyttyi meemeistä

Lue myös: Edesmennyt näyttelijä Chadwick Boseman historiankirjoihin: Sai vuoden sisällä neljä SAG-ehdokkuutta

Lue myös: Robbie Williamsin vaimo ehdotti perheenlisäystä - neljän lapsen isän ilme kertoo kaiken

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat