Kuva: AOP

Salma Hayekille sanottiin, ettei hän pärjäisi Hollywoodissa - syy saattaa yllättää

08.02.2021 22:45 - Senja Rapila

Nykyisin 54-vuotias näyttelijä on todella menestynyt ja haluttu lahjakkuus elokuva-alalla.

Näyttelijä Salma Hayek, 54, on monille tuttu elokuvanäyttelijä valkokankailta. Jo nuorena hän seurasi unelmiaan, lopetti koulut 17-vuotiaana ja muutti Hollywoodiin tehdäkseen unelmatyötään: näyttelemistä.

Lahjakas näyttelijä on nyt paljastanut tuoreessa haastattelussa, ettei hänen uransa meinannut lähteä oikeille raiteille 1990-luvulla. Hänelle nimittäin sanottiin, ettei hän tulisi pärjäämään alalla meksikolaisena näyttelijänä. 

- Minulle sanottiin, että urani Hollywoodissa kuolisi ennen kuin täyttäisin kolmekymmentä, Hayek paljastaa nyt.

- Ensinnäkin he sanoivat minulle, ettei meksikolainen tulisi pärjäämään alalla, koska siihen aikaan meksikolaisen oli mahdotonta saada pääroolia Hollywood-tuotannoista.

Väitteistä ja pelotteluista huolimatta Hayek ei koskaan luovuttanut unelmansa suhteen. Salma Hayek on tällä hetkellä yksi maailman menestyksekkäimmistä latinalaisamerikkalaisista näyttelijöistä.  Hän on esiintynyt oli 30 elokuvassa ja saanut Oscar-ehdokkuuden. Lisäksi Hayek on tehnyt esiintymisiä myös useissa televisiosarjoissa.

- Olen hyvin ylpeä itsestäni. Haluan huutaa sen maailmalle, koska minulle sanottiin niin monesti, ettei se tule tapahtumaan. Ja minä melkein uskoin heitä. Mutta taistelin vastaan ja voitin. Haluan myös muiden naisten ymmärtävän sen.

Lue myös: Salma Hayek julkaisi meemin tunnetusta elokuvasta - fanit samaistuivat

Lue myös: Salma Hayekin rintatatuoinnit hämmensivät fanit: "Ovatko nuo aidot?"

Lue myös: Salma Hayek esitteli harmaantuneita hiuksiaan ja seuraajat ihastuivat: "Olet niin uskomaton!"

Lue myös: Salma Hayek julkaisi yhteiskuvan äitinsä kanssa - fanit ihastelevat yhdennäköisyyttä

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat