Kuva: AOP

Jennifer Lopez paljasti: Hakeutui miehensä kanssa viime vuonna terapiaan

10.02.2021 20:15 - Senja Rapila

Koronan aiheuttamat muutokset elämäntyylissä iskivät perheeseen rankasti.

Laulaja Jennifer Lopez, 51, on kertonut tuoreessa haastattelussa rehellisesti hakeutuneensa viime vuoden aikana terapiaan yhdessä miesystävänsä Alex Rodriguezin, 45, kanssa. Kuten  kaikkien muiden, myös Lopezin elämä muuttui rajusti korona-aallon iskettyä maailmalle.

Laulaja kertoo, että vaikka hänelle muusta maailmasta eristäytyminen oli todella hankalaa, ei se tuntunut Rodriguezista yhtä pahalta.

- Hän kaikista ihmisistä oli sitä mieltä, että hän rakastaa sitä. Hän rakastaa olla kotona ja tehdä töitä Zoomin välityksellä. Hän rakastaa sitä, että lapset ovat kotona ja minä olen hänen kanssaan jatkuvasti, Lopez paljastaa haastattelussa.

Pariskunta hakeutuikin terapiaan vuonna 2020.

- Meidän piti tehdä töitä itsemme kanssa. Kävimme terapiassa. Mielestäni se oli todella hyödyllistä meille parisuhteemme kannalta.

Vaikka suhteessa meneekin mitä ilmeisimmin hyvin, Lopez ja Rodriguez lykkäsivät aiemmin  vuodelle 2020 suunniteltuja häitään. Pari on toiveikas sen suhteen, että he pystyisivät tänä vuonna järjestämään turvallisesti hääjuhlat suurelle perheelle ja ystäväpiirille.

Lopez ja Rodriguez ovat suunnitelleet jo pidempään suuria hääjuhlia. (kuva: AOP)

Lue myös: Jennifer Lopezin käynnistämä videohaaste nostatti vastalauseiden ryöpyn: "Olen niin hämmentynyt"

Lue myös: Jennifer Lopezin, 51, asu sopii myös Suomen talveen - look, josta kelpaa inspiroitua

Lue myös: Fani epäili Jennifer Lopezin hankkineen kasvoihinsa botoxia - nainen täräytti napakan vastauksen

Lähde: E! Online

Kilpailut

Uusimmat