Kuva: AOP

Bella Thorne kritisoi Disneyn luomia mielikuvia: "Lasten ei tarvitse nähdä täydellisiä ihmisiä"

23.02.2021 09:15 - Reija Saarinen

Thorne nousi suuren yleisö tietoisuuteen Disneyn Shake it up -sarjasta.

Disneyn lapsitähtenä uransa aloittanut Bella Thorne, 23, on avannut mieltään ja kertonut Disneyn "painostavan" nuoria näyttelijöitään olemaan täydellisiä. 

Thornen mukaan on mielikuva täydellisistä ihmisistä ei ole ongelmaton.

- Tiedän, että Disneyllä on varmasti jonkinlaisia paineita siitä, että mielikuvat ovat täydellisiä. Minusta he vain menevät pieleen siinä, että he saavat lapsetkin näyttämään täydellisiltä, Thorne kertoo.  

- Tuo mielikuva on hyvin vaikea, eikä se koskaan ole ollut esimerkiksi todellista minää. Olen aina halunnut tehdä asioita, joita kukaan muu ei tee. 

Thorne onkin vakaasti sitä mieltä, että lasten tulee nähdä realistisempia roolimalleja, myös Disneyn tuotannoissa. Se auttaa heitä Thornen mukaan oppimaan oikeasti enemmän elämästä. 

- Kasvavien pienten lasten ei tarvitse nähdä täydellisiä ihmisiä. Heidän tulee nähdä todellisia ihmisiä. Heidän tulee nähdä monimuotoisuutta sekä kaikki se, mikä on kiehtovaa.

Thorne nousi kuuluisuuteen Disney Chanelin hittisarjasta Shake it up, jossa hänet nähtiin Zendayan rinnalla. Nykyään Thorne tuottaa sisältöä muun muassa OnlyFans-sivustolleen. Näyttää siis siltä, että Disney-imago on heitetty harteilta ja nykyään Thorne luo sellaista uraa, kuin itse haluaa. 

Lue myös: Bella Thorne otti aikuisviihdetähden mukaan musiikkivideolleen - 'Kyllä, me hommailimme'

Lue myös: Bella Thorne poseerasi alastomana seteleiden keskellä, fanit suuttuivat: "Onko tuo sinusta oikein?"

Lähde: Buzzfeed

Kilpailut

Uusimmat