Kuva: AOP

Jason Sudeikis nousi puheenaiheeksi Twitterissä - syynä miehen Golden Globe -esiintyminen

01.03.2021 09:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Sudeikisin yllä nähtiin erittäin hyvin pandemia-aikaan sopiva vaatetus.

Eilen juhlittin 78. kertaa Golden Globe -gaalaa. Tapahtumassa jaettiin palkinnot vuoden 2020 parhaille tv-sarjoille sekä elokuville.

Perinteisestä gaalasta poiketen palkinnot jaettiin virtuaalisesti. Syynä tähän on tietenkin koronapandemia, jonka vuoksi yhteen kerääntyminen ei ole mahdollista.

Yksi illan aikana palkituista oli näyttelijä Jason Sudeikis, 45, joka palkittiin Golden Globella roolistaan Ted Lasso -sarjassa. Normaalista poiketen Sudeikis otti palkinnon vastaan asussa, joka sai Twitteri repeämään. Tämä jos mikä kuvastaa hyvin koronapandemiaa.

Sudeikisin yllä nähtiin nimittäin puvun ja rusetin sijaan solmuvärjätty huppari. Kyseinen huppari on miehen mukaan hänen siskonsa omistaman tanssistudion paita, jonka hän laittoi päällensä osoittaakseen tukea siskolleen. 

- Kyseessä on siskoni tanssi- ja treenipaikka. Tuote on minusta yhtä mukava kuin viestikin, hän kertoi. Halusin osoittaa tällä valinnalla tukea siskolleni. Olisin voinut pukea ylleni minkä tahansa hupparin, mutta tämä tuntui parhaalta.

Miehen paitavalinta hurmasi someväen täysin.

"Jason teki varmasti tänään historiaa olemalla ensimmäinen ihminen, joka ottaa vastaan Golden Globen huppariin pukeutuneena."

"Jason Sudeikis ja solmuvärjätty huppari. Parasta."

"Jason Sudeikis ei pukukoodista välittänyt."

Paidan sekä miehen reaktion voittoon pääset katsomaan alta.

Lue myös: Jason Sudeikis tiesi heti tavanneensa elämänsä rakkauden - kertoo nyt miksi viivytti ensisuudelmaa

Lähde: Glamour

Kilpailut

Uusimmat